ΙΣΠΑΝΙΑ

Ράγιο - Μπέτις 1-2: Πρώτο βήμα για τον τελικό του Copa del Rey

Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν σε ματς του Europa League κόντρα στην Λεβερκούζεν | 21 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν σε ματς του Europa League κόντρα στην Λεβερκούζεν | 21 Οκτωβρίου 2021 @2021 JOSE LUIS CONTRERAS/AP IMAGES

Η Μπέτις πήρε τη νίκη 2-1 με ανατροπή στο Βαγέκας επί της Ράγιο και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Copa del Rey.

Ράγιο και Μπέτις προσέφεραν ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και θέαμα, ρυθμό χωρίς σταματημό, αλλά και μία νικήτρια. Οι "βερδιμπλάνκος" έκαναν την ανατροπή κι έφυγαν με 2-1 από το Βαγέκας, με συνέπεια να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Άλβαρο Γκαρθία, όμως σε μία από τις αρκετές τελικές τους οι Ανδαλουσιάνοι ισοφάρισαν με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 26'. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω συνεχώς και στο 68ο λεπτό ευνοημένος αυτής της κατάστασης ήταν ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος με φοβερό άδειασμα κάτω από τα πόδια ενός αντιπάλου και πλασέ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο αγώνας μεταφέρθηκε στο γήπεδο της Μπέτις στα τελευταία λεπτά, όμως οι παίκτες του Αντόνι Ιραόλα δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, που θα διατηρούσε αρκετές από τις ελπίδες τους, ενόψει του δεύτερου αγώνα στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" στις αρχές Μαρτίου.

Copa del Rey: Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών

Copa del Rey: Το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ