ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Κοντά σε Ραφίνια και Μπρούνο Βιάνα

Φλαμένγκο: Κοντά σε Ραφίνια και Μπρούνο Βιάνα
Ο Ραφίνια στον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Κοντά στους δύο Βραζιλιάνους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ραφίνια και Μπρούνο Βιάνα - οι οποίοι προσγειώθηκαν με την ίδια πτήση στο Ρίο - βρίσκεται η Φλαμένγκο.

Η Φλαμένγκο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια και του Μπρούνο Βιάνα. Οι δύο Βραζιλιάνοι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού (σε διαφορετικές χρονικές περιόδους) προσγειώθηκαν στο Ρίο ντε Ζανέιρο με την ίδια πτήση μάλιστα.

Ο Ραφίνια, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους πριν από μία εβδομάδα κι έμεινε ελεύθερος στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι αυτήν την εβδομάδα θα συζητήσει με τη Φλαμένγκο το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα της.

"Ήμουν πάντα ξεκάθαρος ως προς αυτό, όλος ο κόσμος ξέρει την αγάπη που έχω για τη Φλαμένγκο, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για τετελεσμένα γεγονότα. Θα μιλήσουμε αυτήν την εβδομάδα. Θα καθίσουμε ήρεμα και θα μιλήσουμε.

Ποιος δεν θέλει να παίξει ξανά στο Μαρακανά, το οποίο ελπίζω να γεμίσει ξανά μόλις τελειώσει η πανδημία; Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε χρόνο και θα συζητήσουμε", τόνισε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

Ο Ραφίνια κατέκτησε τη "Φλα" το πρωτάθλημα, το καριόκα (πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο ντε Ζανέιρο), το Super Cup, το Copa Libertadores και το Recopa Sudamericana, ενώ ήταν φιναλίστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2016-2017, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, ύστερα από πειθαρχικό στο οποίο υπέπεσε.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρείται δανεικός για έξι μήνες με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ