ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Ραφίνια, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του

Ο Ραφίνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ραφίνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραφίνια αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (2/2) αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αναχωρεί για την πατρίδα του.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακο αποτελεί ο Ραφίνια. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος ήλθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για τη λύση της συνεργασίας τους και το απόγευμα της Τρίτης (2/2) πήγε στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Ο Ραφίνια είχε υπογράψει το καλοκαίρι συμβολαιο για 1+1 χρόνια και είχε συμφωνήσει έναντι ενός μεγάλου ποσού, άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, όντας εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουί (μετακόμισε στην Γαλατάσαραϊ).

Στο διάστημα που έμεινε στο μεγάλο λιμάνι μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές και μία ασίστ, με τον Βραζιλιάνο να είναι αρχικά βασικός και αναντικατάστατος, αλλά το τελευταίο διάστημα να προκαλεί δυσφορία στους ανθρώπους της ομάδας η εμπλοκή του σε μεταγραφικά σενάρια, εκ Βραζιλίας (Φλαμένγκο), Πορτογαλίας (Μπενφίκα) και Γερμανίας (Σάλκε).

Κάπως έτσι, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας έκριναν πως η ομάδα χρειάζεται κάτι καλύτερο, με τον Ντρέγκερ να δείχνει πως δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να καπαρώσει φανέλα βασικού και τον Ανδρούτσο να λογίζεται ως εναλλακτική λύση, για να προκύψει τελικά ο Κένι Λαλά.

Ο Γάλλος μπακ – χαφ που φορούσε τη φανέλα με το 10 στη Στρασμπούρ και η ποιότητά του του επιτρέπει να εκτελεί ακόμη και τα “στημένα”, μπήκε στο κάδρο αρχικά ενόψει καλοκαιριού, αλλά κατόπιν άλλαξε ο σχεδιασμός και υπέγραψε άμεσα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ είναι έτοιμος να παίξει ακόμη και την Τετάρτη κόντρα στον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς Κυπέλλου, πλάι στον επίσης νεοφερμένο Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Όσον αφορά στον Ραφίνια; Φεύγει ως φίλος από τον Ολυμπιακό έξι μήνες μετά την άφιξή του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν λίγο πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου σε μία λύση συμφέρουσα για όλες τις πλευρές βάσει των τελευταίων δεδομένων που προέκυψαν.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΙΝΙΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2020-21:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ