ΡΟΔΟΣ

"Πυρά" κατά του Τύπου

"Πυρά" κατά του Τύπου
σημα

Ανακοίνωση με την οποία στρέφει τα "πυρά" της κατά του τοπικού Τύπου, εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος

H ανακοίνωση αναφέρει: " Οι εποχές που η ομάδα γυρόφερνε σε συνοικιακές και άλλες περιθωριακές κατηγορίες έχουν φύγει χωρίς επιστροφή και -πιθανώς- ορισμένοι ενοχλούνται που η Ρόδος βρίσκεται μκριά από τα βάσανα του παρελθόντος.

Όσοι θεωρούν πως μπορεί να γίνει η επιστροφή στο χτες εξυπηρετούν απόλυτα τα συμφέροντα άλλων ομάδων και γνωστών καταστάσεων - καταδικασμένων στη συνείδηση των φιλάθλων μας.

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ δηλώνει με αποδέκτη τοπικούς λάτρεις του Χτες, πως δέχεται βοήθεια και στήριξη από κάθε πλευρά, αποδέχεται κάθε καλοπροαίρετη κριτική, αναλώνεται με τα μέλη της διοίκησης της σε συνεχή παρακολούθηση των τεκταινομένων, με μοναδικό στόχο να κρατηθεί η ομάδα στη Β Εθνική. Κάθετα και ξεκάθαρα διαβεβαιώνει τους φίλους της Ρόδου πως το παρελθόν δεν επιστρέφει. Το Χτες δεν ενδιαφέρει. Η προοπτική και το Αύριο είναι στους σχεδιασμούς.

Αυτά, προς γνώση και ...συμμόρφωση, πέραν άλλων που θα μπορούσαν να λεχθούν αλλά δεν είναι της παρούσης. Η ηρεμία στην ομάδα είναι υποχρέωση και την ηρεμία θα διαφυλάξουμε με κάθε θυσία





...".

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου προπονήθηκαν οι "πράσινοι" να τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να δίνει έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παναγιωτόπουλος και Πρίπου.

TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ