ΑΡΗΣ

Ψυχογιός έρχεται, Κατίδης φεύγει

Ψυχογιός έρχεται, Κατίδης φεύγει
Ψυχογιός INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ψυχογιός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι προ των πυλών του Άρη την ίδια ώρα που ο Γιώργος Κατίδης ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Στο πρόσωπο του γνώριμού του από την συνεργασία τους σε Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους Νίκο Ψυχογιό βλέπει ο Μάκης Κατσαβάκης την κάλυψη του κενού του τραυματία Ανδρέα Ηρακλή.

Την ίδια ώρα ο εκτός πλάνων για τον Σερραίο τεχνικό Γιώργο Κατίδη φαίνεται πως ακόμη και σήμερα αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως μέχρι το τέλος του μήνα και της μεταγραφικές περιόδου θα έχει αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Κατσαβάκη ο Ψυχογιός μπορεί να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά τον τραυματισμό του Ηρακλή στο δεξιό άκρο της άμυνας του Άρη που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης 5-6 μήνες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να προχωρήσει ήδη στην πρώτη της κρούση στο πρόσωπο του ελεύθερου 23χρονου Ψυχογιού που έδειξε θετικός και απομένει να προχωρήσει το φλερτ.

Όσο για τον Κατίδη, που ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής παρουσίασης της φανέλας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την νέα αγωνιστική περίοδο, φαίνεται να ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο.

Ο διεθνής μέσος παρά τις εκκλήσεις των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και ειδικότερα του διευθύνοντος συμβούλου Αντώνη Ζαμπέτα δεν θέλησε να βρεθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και προτίμησε να κάτσει μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων μαζί με τον Αντώνη Σαριόγλου.

Μία στάση του Κατίδη που είχε σαν αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στην θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ και δύο εβδομάδες που η αποστολή του Άρη έχει επιστρέψει από το Πράτο της Ιταλίας ο διεθνής μέσος δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα για τον Μάκη Κατσαβάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εκείνο το χρονικό σημείο τις πρώτες μέρες προπονούταν μόνος του ενώ στην συνέχεια μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ενημερωθεί από κάποιον για τις ώρες των προπονήσεων με συνέπεια να μην εμφανιστεί καν.

Πάντως κι όπως προκύπτει πλέον ο Κατίδης το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Δηλαδή μέσα στις επόμενες 9 μέρες. Μέχρι τις 31 Αυγούστου που είναι την επόμενη Παρασκευή.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως απομένει να φανεί το πώς. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε απορρίψει πρόταση της ΚΠΡ με συνολικές απολαβές 330.000 λίρες ή 400.000 ευρώ σε τρεις δόσεις. Η πρώτη που αφορούσε την προκαταβολή και οι άλλες δύο ανάλογα με τις συμμετοχές που θα είχε.

Μία πρόταση που συνεχίζει να υφίσταται, αλλά παρόλα αυτά το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν ο Κατίδης - για τον οποίο φέρεται να συνεχίζει να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ – αν θα αποτελέσει παρελθόν με την ΠΑΕ Άρης να επωφελείται με ποσό μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ που αντιστοιχεί με την ρήτρα του. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ