ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

“Ψυχραιμία και υπομονή”

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MotionTeam

Η ήττα από τον Ηρακλή την πρώτη αγωνιστική έφερε έντονο προβληματισμό και... μουρμούρες, σε σημείο μάλιστα κάποιοι να αμφισβητούν την αξία του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών.

Φυσικά η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και εκφράζει την στήριξή της στη νέα ομάδα που χτίζεται, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο ψυχραιμία και υπομονή.

Συγκεκριμένα, επίσημη πηγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε την παρακάτω δήλωση στο RedPlanet.gr , δίνοντας και την γραμμή της διοίκησης για την ομάδα:

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουμε ως Ολυμπιακός να χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Μία ήττα ήρθε, στo πρώτο μόλις παιχνίδι. Και ήττα που δεν έπρεπε να έρθει, γιατί το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εμείς το χάσαμε, δεν το κέρδισε ο Ηρακλής. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν χάθηκε.

Ούτε θα μπούμε σε διαδικασία να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Η ομάδα τώρα χτίζεται. Από την αρχική ενδεκάδα, οι πέντε ήταν μεταγραφές. Κι από την 18άδα ήταν καινούργιοι πάνω από τους μισούς.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός θέλει χρόνο και πίστη. Πίστη στους παίκτες και στον προπονητή. Και η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή, όσο και στους παίκτες. Και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο Βαλβέρδε, δηλαδή, πριν το παιχνίδι ήταν προπονηταράς και μετά το παιχνίδι έγινε κακός προπονητής;

Ας μην γίνονται βιαστικές κρίσεις. Κρίσεις του ενός αγώνα. Έγιναν κάποια λάθη, η διαιτησία έπαιξε κι αυτή ένα σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και έγινε το άσχημο ξεκίνημα. Αλλά δεν στεκόμαστε εδώ. Με ψυχραιμία και υπομονή συνεχίζουμε για τη συνέχεια” .

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μαρινάκης αναμένεται να ασχοληθεί ενεργά με το θέμα της διαιτησίας και να εκφράσει την οργή του στον Σοφοκλή Πιλάβιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ