LA LIGA

"Ψηλώνει" με Ζίγκιτς

"Ψηλώνει" με Ζίγκιτς
ζιγκιτς

Τον ύψους 2,02 Νίκολα Ζίγκιτς, πήρε από την Ρασίνγκ Σανταντέρ η Βαλένθια, η οποία βάζει ένα "πύργο" δίπλα στον Νταβίντ Βίγια

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, η διοίκηση των "νυχτερίδων", οι άνθρωποί της έφτασαν σε συμφωνία με αυτούς της Ρασίνγκ Σανταντέρ, για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, Νικόλα Ζίγκιτς, ο οποίος θα αποτελεί τον ιδανικό παρτενέρ για τον γρήγορο και με εξαιρετικό τελείωμα, Νταβίντ Βίγια στην κορυφή της επίθεσης της Βαλένθια.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με τον Σέρβο να αναμένεται να περάσει την Παρασκευή από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έφτασε μόλις πέρυσι στην Ρασίνγκ Σανταντέρ από τον Ερυθρό Αστέρα, κατάφερε να "βγάλει μάτια" καθώς αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 11 τέρματα. Ακόμα το 2006 κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της πατρίδας του, καθώς ήταν εκείνος που οδήγησε την τότε ομάδα του στην κατάκτηση του ντάμπλ πετυχαίνοντας 11 τέρματα σε 32 εμφανίσεις ενώ στον τελικό του Κυπέλλου της ίδιας χρονιάς σημείωσε άλλα 2.


TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ