ΑΕΚ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, νέα καθυστέρηση

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, νέα καθυστέρηση

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το Ρυθμιστικό που αφορά και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το Ρυθμιστικό που αφορά και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, με το νομοσχέδιο να ψηφίζεται τελικά παρά την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ. Νέα καθυστέρηση στην ψήφιση του από την Ολομέλεια της Βουλής.

Πλέον, το νομοσχέδιο θα περάσει από την διάσκεψη των προέδρων και στη συνέχεια θα οριστεί η ημερομηνία που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια του Θερινού τμήματος.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι, ότι σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Βλάχος, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από το Β΄Θερινό τμήμα της Βουλής, το οποίο θα συνεδριάσει μετά τις 22 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει νέα καθυστέρηση για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ψήφοι των κομμάτων για το νομοσχέδιο:

ΝΔ: Υπέρ

ΠΑΣΟΚ: Υπέρ

ΣΥΡΙΖΑ: Κατά

ΑΝ.ΕΛ.: Υπέρ των άρθρων 81-82

Χρυσή Αυγή: Επιφυλάσσεται

ΔΗΜΑΡ: Επιφυλάσσεται

ΚΚΕ: Κατά

Ανεξάρτητοι βουλευτές: Υπέρ των άρθρων 81-82

Μανιάτης: Θα προχωρήσουν ως έχουν τα άρθρα 81 και 82

Αμετακίνητος στην απόφαση του να στηρίξει το εγχείρημα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, τονίζοντς ότι δεν υπάρχει άλλη τροπολογία και τα άρθα 81 και 82 θα προχωρήσουν ως έχουν.

"Στο άρθρο 81 και 82 αναβαθμίζεται πολεοδομικά η ευρύτερη περιοχή. Γίνεται μια σημαντική παρέμβαση. Σέβεται το περιβαλλοντολογικό ισοζύγιο. Δεν υπάρχει υποβάθμιση. Εμμένουμε όπως αναφέρεται και στις διατάξεις, δεν υπάρχει άλλη τροπολογία. Θα προχωρήσουν ως έχουν το άρθρο 81 και 82", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μανιάτης.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ