ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΣΑΠΠ: "Όταν παίζει η Εθνική, όλοι φοράμε την ίδια φανέλα"

ΠΣΑΠΠ: "Όταν παίζει η Εθνική, όλοι φοράμε την ίδια φανέλα"
Η Εθνική INTIME

Ο ΠΣΑΠΠ με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδίκασε τις αποδοκιμασίες από μερίδα των φιλάθλων στο φιλικό με τη Λιθουανία προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδίκασε το περιστατικό με την αποδοκιμασία παικτών της Εθνικής από μερίδα της κερκίδας στο φιλικό με τη Λιθουανία στην OPAP Arena.

Ο Σύνδεσμος στη δημοσίευσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι στην Εθνική όλοι φοράνε την ίδια φανέλα και οι παίκτες και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι ενωμένοι

"Όταν παίζει η Εθνική ομάδα, όλοι μας φοράμε την ίδια φανέλα. Παίκτες και φίλαθλοι ενωμένοι, σα μία γροθιά δίνουμε τα πάντα για τη νίκη.

Για εμάς περιστατικά όπως αυτό που συνέβη στον τελευταίο της αγώνα όπου μερίδα θεατών αποδοκίμασε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν έχουν θέση στα γήπεδα, πόσο δε όταν αγωνίζεται η Ομάδα όλων μας.

Το ποδόσφαιρο και ειδικά η Εθνική θα πρέπει να μας ενώνει και καλό είναι όλοι να παραδειγματιστείτε από τις εικόνες των διεθνών μας", αναφέρει ο ΠΣΑΠΠ στην ανάρτησή του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ