ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΠΣΑΠΠ: Εθελοντική αιμοδοσία από παίκτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη

ΠΣΑΠΠ: Εθελοντική αιμοδοσία από παίκτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη
Οι Γιώργος Βαγιαννίδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Βασίλης Χατζηεμαννουήλ, Μάριος Βρουσάι, Γιάννης Κώτσιρας, Σίμος Μήτογλου συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία PRINT SCREEN: FACEBOOK / ΠΣΑΠΠ

Ο ΠΣΑΠΠ έστειλε μήνυμα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας με τους Γιώργο Βαγιαννίδη, Θανάση Ανδρούτσο, Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, Μάριο Βρουσάι, Γιάννη Κώτσιρα, Σίμο Μήτογλου των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ να δίνουν αίμα στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα, λόγω του άδικου θανάτου συμπολιτών μας, μεταξύ αυτών και του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Αδαμάκη.

Ο ΠΣΑΠΠ διοργάνωσε μια μίνι εθελοντική αιμοδοσία με τους Γιώργο Βαγιαννίδη και Γιάννη Κώτσιρα του Παναθηναϊκού, Μάριο Βρουσάι και Θανάση Ανδρούτσο του Ολυμπιακού και Σίμο Μήτογλου και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ της ΑΕΚ να δίνουν αίμα για καλό σκοπό, καθώς τίμησαν με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του άτυχου Ιορδάνη Αδαμάκη. Παράλληλα οι έξι ποδοσφαιριστές έστειλαν μήνυμα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΣΑΠΠ: "Ο χρόνος «πάγωσε» το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όταν η τραγωδία των Τεμπών βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Στον μακρύ, δυστυχώς, κατάλογο των όσων έφυγαν τόσο άδικα από κοντά μας ήταν και ο Ιορδάνης Αδαμάκης, ο δικός μας Ιορδάνης, μέλος του ΠΣΑΠΠ μόλις στα 22 του χρόνια.

Τις πρώτες ώρες του τραγικού συμβάντος η κοινωνία μας έδειξε και πάλι πως ξέρει να στέκεται αλληλέγγυα. Η εικόνα χιλιάδων συνανθρώπων μας που ανέμεναν καρτερικά να προσφέρουν αίμα στηρίζοντας έμπρακτα τους δεκάδες τραυματίες, αναπτέρωσε την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Τη μνήμη του Ιορδάνη θέλουμε και πρέπει να τη διατηρήσουμε ζωντανή μέσα από τις πράξεις μας.

Η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής για αυτό βγάλε και εσύ το εισιτήριο διαρκείας με την εθελοντική αιμοδοσία γιατί μία φορά δεν είναι αρκετή.

Μόλις πέντε λεπτά απ’ τη ζωή σου, όλη η ζωή κάποιου άλλου.

Οι Γεράσιμος Μήτογλου, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ της ΑΕΚ, Θανάσης Ανδρούτσος, Μάριος Βρουσάι του Ολυμπιακού και Γιώργος Βαγιαννίδης, Γιάννης Κώτσιρας του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στείλαμε το «μήνυμα» πως το ποδόσφαιρο δύναται να αποτυπώσει εικόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Σήμερα παίζουμε όλοι στην ίδια ομάδα φορώντας την ίδια φανέλα, εκείνη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Για τον Ιορδάνη, για όλα τα θύματα τις τραγωδίας των Τεμπών, για όλους τους τραυματίες, για το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ που δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να το πιστέψουμε

*Ευχαριστούμε θερμά τις τρεις ομάδες για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τους".

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ