ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΣΑΠ για τον τελικό Κυπέλλου: "Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές"

ΠΣΑΠ για τον τελικό Κυπέλλου: "Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές"

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου και ανέφερε πως "δεν είναι όλα νούμερα και ημερομηνίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές".

Ο τελικός του Κυπέλλου είναι στον "αέρα". Είχε προγραμματιστεί στις 26 Ιουλίου, πήρε αναβολή, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ανταλλάσουν επιστολές, αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε τις ποδοσφαιρικές αρχές να σκεφτούν τον ποδοσφαιριστή, στέλνοντας το μήνυμα πως "είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές".

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΣΑΠ στο facebook:

"Έφτασε και η Τετάρτη και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς και τους προπονητές μας αυτή η ημέρα της εβδομάδας, θα προσπαθήσουμε μέσα σε δύο γραμμές να σας εξηγήσουμε. Είναι η ημέρα όπου αρχίζουμε όλοι μέσα σε μία ομάδα να καταστρώνουμε τα σχέδια του αγώνα της Κυριακής. Είναι η ημέρα όπου όλη η καθημερινότητα μας μπαίνει στους ρυθμούς της Κυριακής. Το μυαλό και το σώμα είναι ένα με τον αγώνα της Κυριακής. Όλα αυτά φανταστείτε τα επί 1.000, όταν αυτός ο αγώνας δεν είναι κάποιος συνηθισμένος, αλλά είναι ο μεγάλος τελικός. Ένας τελικός που οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να βρίσκονται εκεί. Όποιον και να ρωτήσετε από εμάς, δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να παίζει τέτοιους αγώνες. Ένας τελικός όπου θα πρέπει να είναι γιορτή και να διαφημίζει το ποδόσφαιρο.

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάναμε μέσα στον καύσωνα μίνι προετοιμασία και παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, διακινδυνεύοντας την ίδια μας την υγεία για το καλό του ποδοσφαίρου. Επιτέλους σκεφτείτε και τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι όλα νούμερα και ημερομηνίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές, να περιμένουμε πότε, εάν και πού θα παίξουμε ποδόσφαιρο, ενώ σε λίγες μόνο ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για την επόμενη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποδόσφαιρο, σε ξεφτίλισαν
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ