ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ψάχτηκε για Φαγιέ η Καλλονή

Ψάχτηκε για Φαγιέ η Καλλονή
Φαγιέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον αντί - Κεϊτά ψάχνουν στην Καλλονή και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ψηλά στη λίστα είναι Αμπντουλαγιέ Φαγιέ, που ανήκει στην ΑΕΚ. Εμπόδια στην ολοκλήρωση του deal.

Αμυντικό μέσο αναζητά η Καλλονή, μετά την αποχώρηση του Πολ Κεϊτά, ο οποίος κατέληξε στον Ατρόμητο. Οι άνθρωποι της ομάδας της Λέσβου ψάχνουν παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά και από τις περτιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αμπντουλαγιέ Φαγιέ.

Ο Σενεγαλέζος μέσος (είναι γεννημένος στις 10/04/1994) έχει παίξει εφέτος σε 2 παιχνίδια της ΑΕΚ (αμφότερα στο Κύπελλο, με ΑΕΛ και Πανελευσινιακό) και δεν είναι στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ. Η Καλλονή έχει κάνει κρούση και περιμένει να δει αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Στην παρούσα φάση υπάρχουν δυσκολίες στην ολοκλήρωση του deal. Αν δεν υπάρξει συμφωνία για τον Αφρικανό, τότε οι νησιώτες θα στραφούν στις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν προταθεί. Ο Φαγιέ εκτός από την ΑΕΚ έχει περάσει και από την Καλλιθέα, με την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Football League (έπαιξε εκεί το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, αλλά και το 2013-2014).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ