ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει το σωσία του ο Πελέ

Ψάχνει το σωσία του ο Πελέ

Μια ταινία με θέμα την ζωή του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Πελέ, έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται, με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο να γυρίζει κυριολεκτικά όλο τον τον κόσμο, για να βρει τον άνθρωπο που θα "παίξει" τον... εαυτό του σε νεαρή ηλικία.

Οι σκηνοθέτες Μάικλ και Τζεφ Ζίμπαλιστ, ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν την βιογραφική ταινία για τον μεγαλύτερο παίκτη που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα, τον Βραζιλιάνο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ή κατά κόσμον Πελέ.

Η ταινία θα αφορά τη ζωή του Βραζιλιάνου, από το πως ξεκίνησε από τις φαβέλες της Βραζιλίας, μέχρι και το πως έφτασε να γίνει μύθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ακόμα και ο ίδιος όμως, φαίνεται πως έχει πάρει πολύ "ζεστά" την νέα παραγωγή, συμμετέχοντας ενεργά στο κάστινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πελέ γυρίζει ήδη πολλά γήπεδα του κόσμου, ώστε να βρει έναν ποδοσφαιριστή μικρό σε ηλικία, ο οποίος θα μπορεί να υποδυθεί τον "κινηματογραφικό" Πελέ σε νεαρή ηλικία,

"Δεν ψάχνουμε τον μεγάλο Πελέ που σκόραρε γκολ και ήταν πρωταθλητής, θέλουμε τον νεαρό Πελέ", ήταν τα λόγια του μεγάλου Βραζιλιάνου.

Ενώ πρόσθεσε: "Θα πρέπει να έχει πολύ καλό κοντρόλ της μπάλας και αν πρέπει θα γυρίζει και όλο τον πλανήτη για να τον βρω".

Βέβαια, γνωρίζει και ο ίδιος ότι αυτή η αναζήτηση μόνο εύκολη δεν θα είναι. Οι εποχές είναι διαφορετικές, και το να βρεις παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά είναι αρκετά δύσκολο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Πελέ ονειρεύεται η ταινία του να κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στη Βραζιλία το 2014, και γιατί όχι την ημέρα του τελικού, αν τελικά πάει εκεί η ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ