ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ψάχνει σπίτι στο Πόρτο ο Σίλβα"

"Ψάχνει σπίτι στο Πόρτο ο Σίλβα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, "Correio da Manhã", ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ψάχνει σπίτι στο Πόρτο, παραμένοντας ο πρώτος στόχος για την τεχνική ηγεσία των "δράκων".

Ο Ζοζέ Πεζέιρο θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, με τους "δράκους" να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, αυτόν που θα οδηγήσει την ομάδα του πορτογαλικού Βορρά στη νέα εποχή της.

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να έχει ξεκαθαρίσει σε όλα τα μήκη και πλάτη ότι θα παραμείνει στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν, ωστόσο η πορτογαλική εφημερίδα, "Correio da Manhã", "αναζωπυρώνει" το "φλερτ", υποστηρίζοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ψάχνει σπίτι στο Πόρτο.

Υπενθυμίζεται ότι αν κι έχει αγωνιστεί σε ομάδα της πόλης, ως ποδοσφαιριστής, ο Μάρκο Σίλβα είναι μόνιμος κάτοικος της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Λισαβώνας, με τους Πορτογάλους να υποστηρίζουν ότι είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ζοζέ Πεσέιρο στην τεχνική ηγεσία των "δράκων".

Τέλος, σύμφωνα με το "Radio Santiago", εφόσον ο Μάρκο Σίλβα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, υποψήφιος να τον αντικαταστήσει εμφανίζεται ο Πέδρο Μάρτινς. Πρώην τεχνικός της Ρίο Άβε, που τα έχει βρει ήδη με την Βιτόρια Γκιμαράες αλλά δεν έχει παρουσιαστεί.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Μάρτινς περιμένει μήπως προκύψει ενδιαφέρον από τους "ερυθρόλευκους" και σε μια τέτοια περίπτωση η Γκιμαράες θα πρέπει να κοιτάξει αλλού, αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στο οικονομικό τον Ολυμπιακό.

"Ψάχνει σπίτι στο Πόρτο ο Σίλβα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ