ΠΑΟΚ

Προβληματίζει το... χωράφι της Καισαριανής

Προβληματίζει το... χωράφι της Καισαριανής
INTIME SPORTS

Η "αυτοψία" Βρύζα στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα δημιούργησε έντονο προβληματισμό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα Κυπέλλου.

Δεν είναι καθόλου απίθανο την Τετάρτη το απόγευμα να γίνει το... repeat της δήλωσης του Κοστίν Λάζαρ στα Γιάννινα περί γηπέδου που έμοιαζε με χωράφι με πατάτες.

Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου του Εθνικού Αστέρα είναι σε άθλια κατάσταση και "τρόμαξε" τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι στην Καισαριανή για "αυτοψία". Οι πληροφορίες που μετέφερε στον Λάσλο Μπόλονι, βέβαια, δημιούργησαν προβληματισμό και το μήνυμα πέρασε και στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για το τι ακριβώς θα συναντήσουν.

Προβάδισμα ο Γλύκος

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (21/12, 16:00), ουσιαστικά αυτή ολοκληρώθηκε με χαλάρωση για τους παίκτες, αφού ο Μπόλονι προτίμησε να τους ξεκουράσει, παρά να τους πάει σε κάποιο γήπεδο για προπόνηση. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" είχαν την ευκαιρία να κάνουν και μία βόλτα στην περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή.

Όσο για τα πλάνα ενδεκάδας, αυτά ο Μπόλονι θα τα ανακοινώσει αύριο, ωστόσο φαίνεται πώς πολύ δύσκολα θα φύγει από τον "μπούσουλα" του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Ο Γλύκος θα είναι, πιθανότατα, κάτω από την εστία (ο Κρέσιτς νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο), η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Λίνο, Μπαλάφα, Μαλεζά και Έτο, ενώ στα χαφ Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Ο Σαλπιγγίδης (δεξιά) και ο Βιεϊρίνια (αριστερά) θα παίξουν στα άκρα, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Αθανασιάδης.

Αν το ματς εξελιχθεί, όπως το σχεδιάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται ο Μπόλονι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιον από τους μικρούς (Σταφυλίδη, Αποστολόπουλο, Παναγιωτούδη, Κατσικά) που έχει στην αποστολή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ