ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προβλήματα με Τόσκα και Σταυροθανασσόπουλο

Προβλήματα με Τόσκα και Σταυροθανασσόπουλο

Εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα θα μείνει ο Δημήτρης Τόσκας, ενώ θα χάσει τις προπονήσεις των επόμενων ημερών και ο Κώστας Σταυροθανασσόπουλος.

Δύο ακόμη προβλήματα προστέθηκαν στον Νίκο Παντελή, ο οποίος θα στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα των υπηρεσιών του Δημήτρη Τόσκα.

Ο τελευταίος έχει υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα, ενώ κάκωση μηνίσκου έχει πάθει ο Κώστας Σταυροθανασσόπουλος. Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο του Πανιωνίου:

Ο Κώστας Σταυροθανασσόπουλος αποχώρησε από το πρόγραμμα της προπόνησης την Τρίτη, καθώς σε μια φάση γύρισε το γόνατό του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα σε μαγνητική τομογραφία. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι έχει μια απλή κάκωση μηνίσκου στο γόνατό του και θα πρέπει να το ξεκουράσει για 3-4 ημέρες, πριν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Δημήτρης Τόσκας, που επίσης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, έχει ρήξη περονιαίου τένοντα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Αυτή θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Η περίοδος αποκατάστασης πριν την επιστροφή του στις προπονήσεις εκτιμάται σε 1,5 μήνα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ