ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρόβλημα με Σικαλιά στον ΠΑΣ

Πρόβλημα με Σικαλιά στον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες βγήκε ο Γιώργος Σικαλιάς, καθώς υπέστη ράγισμα μετακαρπίου. Σε συζητήσεις ο ΠΑΣ με τον 28χρονο αμυντικό Λουίς Κάρλος

Πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Σιακαλιά στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου απέναντι στον Άρη, έβγαλε την Κυριακή ακτινογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη ράγισμα μετακαρπίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο Σικαλιάς θα μπορεί και πάλι να προπονηθεί πιάνοντας μπάλα σε περίπου τρεις εβδομάδες. Από εκεί και πέρα ο Βάντερσον ο οποίος και αυτός τραυματίστηκε στο φιλικό έχει υποστεί μια κάκωση στον δεξί αχίλλειο και ξεκίνησε ήδη θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα το πρόβλημα του.

Στα της προπόνησης οι παίκτες το πρωί της Κυριακής έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ την Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού έχουν ρεπό. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει ξανά την Τρίτη όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Από εκεί και πέρα, τον Βραζιλιάνο αμυντικό Λουίς Κάρλος έχει βάλει στο "στόχαστρο" του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΣ εδώ και αρκετές ημέρες και από το Σάββατο βρίσκεται στα Ιωάννινα ώστε να περάσει από το "μικροσκόπιο" του Στέφαν Ντεμόλ.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο (1.91) αμυντικό με θητεία αρκετά χρόνια στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Πάκος Φερέιρα και Λειρία.

Όσον αφορά την υπόθεση του Εμίλιο Φουρτάδο, στον ΠΑΣ τονίζουν πως ο παίκτης είναι ελεύθερος και με την άφιξη του κ Χριστοβασίλη στα Ιωάννινα θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ