ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρόβλημα με Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό

Πρόβλημα με Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει του ματς με τον Αστέρα καθώς ο Μπαϊκάρα χτύπησε στο πόδι και δεν γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Μπήκαν οι Μπαλούφο, Ηλιάδης.

Με απόντα τον Ντενίζ Μπαϊκαρά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (29/12) στον Πανθρακικό καθώς ο έμπειρος άσος χτύπησε το δάχτυλο του ποδιού του και προτιμήθηκε να μην γυμναστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μπήκαν οι Μπαλούφο και Ηλιάδης. Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και συνεχίστηκε με ασκήσεις στις πάσες ενώ έγινε και εσωτερικό δίτερμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής περιλάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού την Τρίτη. Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ συνεχίστηκε με δουλειά στο passing game αλλά και στην τακτική υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε εσωτερικό διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Χρήστος Τζάνης, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, λόγω ενός χτυπήματος στο δάχτυλο του ποδιού του. Αντίθετα, στο κανονικό πρόγραμμα παίρνουν μέρος πλέον ο Βάλτερ Μπαλούφο και ο Στέλιος Ηλιάδης, έχοντας αποθεραπευτεί. Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί κανονικά το πρωί της Τετάρτης (30/12)".

Μάζεψαν λεφτά για τον Κυζερίδη

Εν τω μεταξύ μετά από πρωτοβουλία του Στέλιου Ηλιάδη οι παίκτες του Πανθρακικού μάζεψαν λεφτά για να τα προσφέρουν στον Νίκο Κυζερίδη βοηθώντας τον στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Ο πρώην άσος του Άρη μάλιστα τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους μέσω ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο.

Ευχαριστώ από καρδιάς την ομάδα του Πανθρακικού για την πολύτιμη βοήθεια της.

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Κυζερίδης / Nikos Kyzeridis στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015
TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ