ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Κουτσοσπύρο

Πρόβλημα με Κουτσοσπύρο
Κουτσοσπυρος

Στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στον Ατρόμητο

Ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Μαρίνου ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα ακολουθήσει μέχρι την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα.
Εξάλλου στο παιχνίδι με τη Ξάνθη θα εκτίσει την ποινή του ο Γιώργος Κορακάκης. Ο αρχηγός του Ατρόμητου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής.

Ενίσχυση απο την Βολιβία (;)

Τον Ντιέγκο Αρόλντο Καμπρέρα στέλνουν στον Ατρόμητο δημοσιεύματα από την χώρα της Βολιβίας. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση, εκεί όπου παρατηρείται το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Όγιος καθώς έχει πετύχει μόλις 12 γκολ σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Καμπρέρα είναι 25 ετών και έχει εμπειρία από ομάδες της Κολομβίας και της Παραγουάης όμως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

* Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με το Λεβαδειακό πραγματοποιήθηκε σήμερα στη πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Σπύρο Σοφιανό, ενώ η ομάδα του Περιστερίου ζήτησε και πήρε 500 εισιτήρια για τη θύρα 8 του γηπέδου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ