ΛΑΤΣΙΟ

Προβεντέλ: "Δεν άκουσα τον Σάρι, απλά είδα τον κενό χώρο"

Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν με τον Ιβάν Προβεντέλ το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν με τον Ιβάν Προβεντέλ το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ιταλός τερματοφύλακας Ιβάν Προβεντέλ εξήγησε πώς έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης της Λάτσιο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με την Ατλέτικο στο Champions League.

Ο ήρωας της Λάτσιο στην ισοπαλία 1-1 με την Ατλέτικο για την πρεμιέρα του Champions League στον 5ο όμιλο, Ιβάν Προβεντέλ, μίλησε στο Sky Sport Italia για το γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το οποίο χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό.

"Δεν μπορούσα να ακούσω τον Μαουρίτσιο Σάρι. Υπήρχε πολλή ένταση, Απλά μου είπαν ότι απομένουν 30'', οπότε ανέβηκα. Ο Λουίς Αλμπέρτο επέλεξε το δεύτερο δοκάρι και εγώ απλά πήγα στον μοναδικό χώρο που ήταν κενός", εξήγησε αρχικά.

"Ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Νομίζω θα το καταλάβω αργότερα. Το ποδόσφαιρο, στα καλά και στα άσχημα, προχωράει γρήγορα. Το Σάββατο παίζουμε στο πρωτάθλημα, όπου δεν τα έχουμε πάει καλά. Απόψε το απολαμβάνω, αλλά πήραμε έναν βαθμό και δεν νικήσαμε".

"Για να κάνω λίγη πλάκα, μελέτησα τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Λουίς Αλμπέρτο από εκεί συνήθως στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ήμασταν απελπισμένοι. Ήλπιζα ότι θα τη στείλει εκεί, γιατί υπήρχε κενός χώρος".

Τέλος, σε ερώτηση για το πρώτο γκολ της καριέρας του πριν από 2,5 χρόνια για την Άσκολι κόντρα στη Γιούβε Στάμπια, δεν ήθελε να τα ξεχωρίσει: "Δεν υπάρχει κατάταξη. Είναι δύο διαφορετικές περιστάσεις, δύο όμορφα γκολ από άποψη σημασίας, δύο σημαντικές σεζόν για μένα και τα δύο είναι σημαντικά".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ