ΙΣΠΑΝΙΑ

Προβάδισμα για Ρεάλ

Προβάδισμα για Ρεάλ

Η Ρεάλ νίκησε στην Μαδρίτη με 2-0 την Βαλένθια και απέκτησε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa del Rey (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-0 την Βαλένθια στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Copa del Rey.

Ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για την "βασίλισσα" στο 37' με κοντινό πλασέ από την ασίστ του Σάμι Κεντίρα, σε αντεπίθεση που έβγαλε ο Εσιέν.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Μεξικανού, Αντρές Γκουαρδάδο, προς του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, έπειτα από την μπαλιά του Φάμπιο Κοεντράο από αριστερά.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει έτσι πολύ δύσκολο έργο στην ρεβάνς του "Μεστάγια".

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκε από τον πάγκο για διαμαρτυρίες, ενώ γενικότερα η Βαλένθια έχει παράπονα από την διαιτησία.

Δικαιολογημένα είναι κυρίως για δύο οφ-σάιντ που κακώς καταλογίστηκαν στον Σολδάδο, ενώ η εμφάνιση των "νυχτερίδων" ήταν αρκετά καλή, με τον Ζόνας να έχει χάσει πολλές ευκαιρίες.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Εσιέν, Αλμπιόλ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μαρσέλο (46' Φάμπιο Κοεντράο), Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς (62' Ντι Μαρία), Μεσούτ Εζίλ, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (69' Ιγκουαΐν).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουάιτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Βίκτορ Ρουίθ (75' Ρικάρντο Κόστα), Γκουαρδάδο, Τίνο Κόστα (79' Γκάγκο), Παρέχο, Μπανέγκα (84' Νέλσον Βαλντές), Πιάτι, Ζόνας, Σολδάδο.

Τα αποτελέσματα των 1ων προημιτελικών:

Τρίτη

Ρεάλ - Βαλένθια 2-0 (37' Μπενζεμά, 73' αυτ. Γκουαρδάδο)

Τετάρτη

Σαραγόσα - Σεβίλλη (20:30)

Μπαρτσελόνα - Μάλαγα (22:30)

Πέμπτη

Ατλέτικο - Μπέτις (23:00)

*οι ρεβάνς στις 23/01

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ρεάλ ή Βαλένθια - Μπαρτσελόνα ή Μάλαγα

Ατλέτικο ή Μπέτις - Σαραγόσα ή Σεβίλλη

Ρεάλ - Βαλένθια 2-0

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ