CHAMPIONS LEAGUE

Προβάδισμα για Ίντερ, Μπάγερν

Προβάδισμα για Ίντερ, Μπάγερν
κρουζ

Η Ίντερ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στην φάση των 16 μετά την νίκη της κόντρα στην Σπαρτάκ. Μπάγερν-Σπόρτινγκ 0-0

Σπαρτάκ Μόσχας-Ίντερ

Με ένα τέρμα από τα αποδυτήρια, η Ίντερ κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία προσπάθησε μέχρι την εκπνοή της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η φιλοξενούμενη λοιπόν, μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να πετύχει γκολ πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με τον Κρουζ. Το παιχνίδι στην συνέχεια έμοιαζε με κυνήγι γάτας-ποντικιού, με τους γηπεδούχους να έχουν την καθολική υπεροχή, χωρίς όμως να μπορούν να την μεταφράσουν σε κάτι ουσιαστικό.

Κάπως έτσι η ομάδα του Μαντσίνι, πήρε την νίκη που την έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, όμως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση καθώς η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 5.

Συνθέσεις:

Σπάρτακ Μόσχας: Κοβαλέφσκι, Στράντζλ, Μπογιαρίντσεφ, Τίτοφ, Παβλιουτσένκο, Γίρανεκ, Κόβατς, Ροντρίγκεζ, Μπιστρόφ, Μότσαρτ, Σισκίν

Ίντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Φίγκο, Ιμπραΐμοβιτς, Κρουζ, Μαϊκόν, Ντακούρ, Μπουρντίσο, Ματεράτσι

Μπάγερν Μονάχου-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Γκολ μπορεί να μην είχε η αναμέτρηση της "Αλιάνζ Αρίνα" ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Σπόρτινγκ της Λισσαβόνας, όμως και νικητή ανέδειξε και απογοητευμένο.

Τον ρόλο του νικητή, μπορεί να παίξει πλέον η Μπάγερν, η οποία ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριό της καθώς χρειάζεται μονάχα 1 βαθμό στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια για να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης. Από την άλλη η Σπόρτινγκ αν και προσπάθησε να χτυπήσει την αντίπαλό της στην αντεπίθεση, κατάφερε να απειλήσει μόνο σε μία περίπτωση κατά την οποία ο Ζοάο Μουτίνιο έστειλε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καν.

Κορυφαίος του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας της πορτογαλικής ομάδας, Ρικάρντο, ο οποίος έσωσε τουλάχιστον 5 φορές την εστία του από βέβαιη παραβίαση με τις μοναδικές του επεμβάσεις.

Μπάγερν Μονάχου: Καν, Σανιόλ, Φαν Μπούιτεν, Ντεμικέλις, Μακάι, Πιζάρο, Σαλιχάμιτζιτς, Σάντα Κρουζ, Λελ, Οτλ, Λαμ

Σπόρτινγκ: Ρικάρντο, Πόλγκα, Κάρλος Μάρτινς, Τέλο, Κανέιρα, Τόνελ, Γιάνικ, Κουστόντιο, Ζοάο Μουτίνιο, Λιέντσον, Παρέδες























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ