ΒΕΡΟΙΑ

Προτροπές από Ντόστανιτς

Προτροπές από Ντόστανιτς

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν χάνει την πίστη του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της Βέροιας στην Super League και το εξέφρασε και στους ποδοσφαιριστές του.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Βέροιας για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι τη φορά αυτά στα Γιάννινα ο Ράτκο Ντόστανιτς εξέφρασε το πιστεύω του στους ποδοσφαιριστές του.Ένα πιστεύω που έχει να κάνει για να τους προτρέψει εν όψει της συνέχειας της μάχης της παραμονής στηνSuperLeagueμετά από το 0-0 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Πιστεύω στις ικανότητές σας. Συνεχίστε με την ίδια αποφασιστικότητα και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα», ήταν το μήνυμα του Σέρβου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές τα Βέροιας πριν την σημερινή προπόνηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία ξεκίνησε με τον Ντόστανιτς να είδε και πάλι τον Ζεζίνιο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς του.Για τον ίδιο λόγο δεν γυμνάστηκε και ο νεαρός Μεληκιώτης, ενώ υπενθυμίζεται πως από τους «Ζωσιμάδες» θα απουσιάσει για την Βέροια ο Στέφανος Σιόντης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ