LIGUE 1

Το πρωτοσέλιδο L' Equipe για Νις - Μαρσέιγ: "Απαράδεκτο"

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ PRINT SCREEN

Η L' Equipe στο πρωτοσέλιδο της είχε σαν κεντρικό θέμα τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Νις με τη Μαρσέιγ, όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χτύπησαν τρεις παίκτες της Μαρσέιγ, ενώ το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

Η L' Equipe στο πρωτοσέλιδο της χαρακτήρισε με μια λέξη τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Νις με τη Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική της Ligue 1, το οποίο διεκόπη οριστικά. "Απαράδεκτο".

Οι φίλοι της Νις εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, μετά από ένα μπουκάλι που επέστρεψε ο Ντμίτρι Παγέτ, προς τους οπαδούς των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ακολούθησαν σκηνές μάχης, ανάμεσα στους παίκτες της Μαρσέιγ και τους φίλους της Νις, με τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται.

Στη συνέχεια περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν η γαλλική εφημερίδα ανέφερε: "Αντικείμενα έπεσαν στον αγωνιστικό από οπαδούς της Νις, χτύπησαν τον Ντμίτρι Παγέτ και πυροδότησαν σκηνές βίας στον αγωνιστικό χώρο".

"Μετά από μια διακοπή μιάμιση ώρας, ο διαιτητής αποφάσισε να επανεκκινήσει το παιχνίδι. Οι Οι παίκτες της Μαρσέιγ, οι οποίοι δεν αισθάνονταν ασφαλείς, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο. Ρισκάραν να χάσουν το παιχνίδι".

TAGS LIGUE 1 ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ