ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρωτοσέλιδο A Bola: "Το λυπημένο αντίο του Σάμαρη"

Ο Ανδρέας Σάμαρης με τη φανέλα της Μπενφίκα
Ο Ανδρέας Σάμαρης με τη φανέλα της Μπενφίκα © 2014 DMITRY LOVETSKY/AP IMAGES

Ο Ανδρέας Σάμαρης μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα αναχώρησε από τη Λισαβόνα με προορισμό την Αθήνα, με την πορτογαλική A Bola να κάνει λόγο για το "λυπημένο αντίο" του Έλληνα διεθνή.

Η Μπενφίκα και ο Ανδρέας Σάμαρης τα βρήκαν σε όλα την περασμένη εβδομάδα, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο 32χρονος Έλληνας μέσος, έπειτα από επτά χρόνια στην Πορτογαλία και τους "αετούς" τα ξημερώματα της Κυριακής (5/9) αποχώρησε από τη Λισαβόνα με προορισμό την Αθήνα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής A Bola την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ήταν αφιερωμένο στον Έλληνα διεθνή, με τη γνωστή εφημερίδα Αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για τη στάση των Αετών προς το πρόσωπό του.

Το πρωτοσέλιδο της A Bola για τον Σάμαρη
Το πρωτοσέλιδο της A Bola για τον Σάμαρη

"Το λυπημένο αντίο του Σάμαρη", είναι ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας. "Ο Έλληνας μέσος αναχώρησε από τη Λισαβόνα για την Ελλάδα. Έφυγε με το κεφάλι χαμηλά και σιωπηλός. Μια... μυστικοπαθής αποχώρηση, μετά από επτά χρόνια στην Μπενφίκα", αναφέρει επίσης η A Bola στην πρώτη της σελίδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ