ΙΝΤΕΡ

Προτιμά την Primera Division ο Ιμπραΐμοβιτς

Προτιμά την Primera Division ο Ιμπραΐμοβιτς
ιμπραΐμοβιτς

Σε περίπτωση που έφευγε από την Ίντερ ο Ιμπραΐμοβιτς θα προτιμούσε να αγωνιστεί στην Ισπανία, παρά στην Αγγλία

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο μάνατζερ του Σουηδού, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολο ο πελάτης να αποχωρήσει από τους "νερατζούρι", κάτι που τελευταία θέλουν οι φήμες.
"Ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα; Ήταν πάντα ένας σπουδαίος σύλλογος, για την ακρίβεια κάτι παραπάνω από σύλλογος, ένα ποδοσφαιρικό κολλέγιο", τονίσε χαρακτηριστικά ο Μίνο Ραϊόλα όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Ζλάταν στους "μπλαουγκράνα".

"Παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο προς το παρών, έχουν εξαιρετικούς φιλάθλους και φανταστική πόλη. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν για αυτούς".

"Αν είναι να φύγει από την Ιταλία, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, τότε θα διάλεγε έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου από την Ισπανία ή την Αγγλία".

"Αυτήν την περίοδο της καριέρας του, είναι περισσότερο ανοικτός στην περίπτωση της Ισπανίας. Τώρα έχει συνηθίσει στην Ιταλία και την Νότια Ευρώπη, θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί στο κλίμα της Ισπανίας".

"Σήμερα πάντως είναι παίκτης της Ίντερ. Έχει πει πως δεν θέλει να σκέφτεται το μέλλον του, πως έχει συμβόλαιο με τη Ίντερ και θέλει να το σεβαστεί, εν συνεχεία θα δούμε τι θα γίνει".








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ