Πρώτη ήττα για τη Λιόν, 0-1 από τη Ρεμς

Η Λιόν υπέστη εκτός έδρας ήττα από τη Ρεμς για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 και πλέον άρχισε να κυνηγάει τους πρωτοπόρους.
Η Λιόν έπεσε θύμα της πρώτης γκέλας “μεγάλου” στη Ligue 1. Η ομάδα του Μπρουνό Ζενεζιό ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-1 από τη Ρεμς για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 και πλέον βρίσκεται σε ρόλο κυνηγού των πρωτοπόρων.
Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητα, αλλά όχι την πλήρη εικόνα του αγώνα. Μπορεί ο Πάμπλο Τσαβαρία να άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32′ σε ένα ισορροπημένο ημίχρονο, στο 2ο μέρος, όμως, υπήρχαν μόνο οι “γκον” στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαριάνο Ντίαθ, όμως, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για 5ο σερί παιχνίδι (το μεγαλύτερο διάστημα από τη στιγμή που πήγε στη Λιόν), οι αλλαγές δεν βοήθησαν και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
ΡΕΜΣ (4-3-3): Μεντί, Μετανίρ, Φοντέν, Αμπντελχαμίντ, Κονάν, Ρομαό, Σαβαλερέν, Μαρτέν (69′ Μπεμπά), Ουντέν (75′ Καφαρό), Τσαβαρία (81′ Σουκ), Ντουμπιά
ΛΙΟΝ (4-3-3): Γκορζελέν, Ντιμπουά (83′ Ραφαέλ), Μαρσέλο, Μορέλ, Μεντί, Εντομπελέ, Τουσάρ, Αουάρ (66′ Τεριέ), Τραορέ, Ντίαθ (65′ Κορνέ), Ντεπάι
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
Ρεμς – Λιόν 1-0 (32′ Τσαβαρία)
Σάββατο 18 Αυγούστου 2018
18:00 Γκινγκάμ – Παρί Σεν Ζερμέν
21:00 Μονακό – Λιλ
21:00 Αμιάν – Μονπελιέ
21:00 Καέν – Νις
21:00 Ντιζόν – Ναντ
21:00 Ρεν – Ανζέ
Κυριακή 19 Αυγούστου 2018
18:00 Τουλούζ – Μπορντό
22:00 Νιμ – Μαρσέιγ
Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani