ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

"Πρώτη φορά βλέπετε ψιλές στα αποδυτήρια;"

"Πρώτη φορά βλέπετε ψιλές στα αποδυτήρια;"
INTIME SPORTS

Την άποψή του για την καταγγελία του Νίκου Βασιλείου ότι δέχθηκε επίθεση στο "Καραΐσκάκη", εξέφρασε ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης, λέγοντας πως το θέμα θεωρείται λήξαν

Την δική του άποψη για την καταγγελία του Νίκου Βασιλείου ότι δέχθηκε επίθεση στο "Καραϊσκάκη" στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης.

Ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας της Φυλής, τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως " Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να επιλύεται με διασυλλογικό τρόπο κι όχι με δημοσιεύματα και δημιουργία εντυπώσεων" και πως το θέμα θεωρείται λήξαν, ενώ η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση ήταν " Πρώτη φορά βλέπετε ψιλές στα αποδυτήρια;"

Συγκεκριμένα, ο κ. Μασούρης είπε στο "Sentra 103,3":

Για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε: " Είχαμε ακρόαση Θεού... Πριν από λίγο δια χειρός ιατρών πήραμε το εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα ακολουθήσουμε την αποθεραπεία και Θεού θέλοντος να επιστρέψουμε στα καθήκοντά μας και στην εργασία μας. Από το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στο νοσοκομείο ενισχυμένης θεραπείας και δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο, είστε το πρώτο τηλέφωνο που μιλάω".

Για τον Νίκο Βασιλείου: " Πριν λίγο μου το είπαν. Ο Βασιλείου είναι σημαία της ομάδας, από τα 14 του, από Γ' τοπικό κι έφτασε να παίζει στα μεγάλα σαλόνια και το ήθος του το γνωρίζουν όλοι κι αναφέρονται σ' έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και πολύ καλό παιδί κι αθλητή".

Για το τι ακριβώς έγινε: " Έχει πολύ λίγη σημασία. Ούτε ξέρω τι έγινε. Επικοινώνησα μαζί του και θεωρώ ότι τα θέματα αυτά επιλύονται με διαφορετικό τρόπο".

Για το τι του είπε ο Βασιλείου στην επικοινωνία που είχαν: " Μου είπε ότι έγινε μια ψιλοένταση και γνωρίζετε ότι γίνονται διάφορα μικροπεριστατικά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Περισσότερα δεν μπορώ να πω".

Για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη: " Ζήτησα βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και το σωματείο του πέρυσι που μπήκα στο χώρο του ποδοσφαίρου και με βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δεν πρέπει να υπερτονίζουμε σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία μόνο τα όσα κακά συμβαίνουν. Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να επιλύεται με διασυλλογικό τρόπο κι όχι με δημοσιεύματα και δημιουργία προβλήματα μεγαλύτερα απ' αυτά που επιλύονται".

Για το αν θεωρεί το θέμα λήξαν: " Σε καμιά των περιπτώσεων. Κι αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη ανεξάρτητα αν μπορούσα ή δεν μπορούσα να εκτελώ τα καθήκοντά μου, λόγω υγείας. Ανεξάρτητα απ' όλα είμαι ξεκάθαρος κι απέναντι σε όλα τα σωματεία και στον Ολυμπιακό το λαοφιλέστερο, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί κι από τα στοιχεία που βλέπουμε και δίνονται με τον πιο υγιή τρόπο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με περισσότερο σεβασμό κι όχι με επιπόλαιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον χαρακτήρα που διαμορφώνουμε ως σύλλογος".

Για το αν επικοινώνησε με κάποιον από τον Ολυμπιακό: " Έχω άριστες σχέσεις με την ομάδα. Αν είχε γίνει το οτιδήποτε, φανταστείτε ότι πέρυσι είχα τρεις παίκτες δανεικούς από τον Ολυμπιακό και φέτος θέλαμε να προχωρήσουμε σε άλλου είδους συνεργασία. Σε βάθος με νέους ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο με τον Ολυμπιακό και με άλλες ομάδες που έχουν δυνατότητες κι έχουν αναφορά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τις οποίες εμείς δεν έχουμε".

Για τον τρόπο που προσεγγίζει το ποδόσφαιρο: " Κάνουμε προσπάθεια κι επενδύουμε στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Με απόλυτη ευλάβεια υπηρετούμε το ποδόσφαιρο. Είμαι ένα χρόνο στον χώρο κι όποιος έρχεται στη Φυλή του παρέχουμε ό,τι μπορούμε για να αποδώσει καλύτερα κι ο φίλαθλος να έχει την καλύτερη φιλοξενία. Ολοι απολαμβάνουν την αθλητική φιλοξενία και το πλαίσιο αθλητικού πολιτισμού.

Αυτός είναι ο στόχος μας κι αν δεν μπορέσω μ' όλα αυτά που αντιμετωπίζω και ήταν ένας από τους λόγους που μπήκα και στο νοσοκομείο, αν δεν τα καταφέρω θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση των μετόχων. Μπήκα για να δώσω κάποια πράγματα που στην χώρα μας δεν υπάρχουν κι αναφέρομαι στο έλλειμμα του αθλητισμού πολιτισμού και στην χροιά ακόμα του επεισοδίου αυτού που αναφέρεται το δημοσίευμα.

Αλλά έτσι δεν πάμε μπροστά, πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς κι όταν θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα να γυρίζουμε να τα βλέπουμε και να εξαντλούμε τα όρια επικοινωνίας και των δυνατοτήτων που μας επιτρέπονται για να είμαστε πραγματιστές και ουσιαστικοί".

Για το συμβάν: " Δεν μπορεί μετά από 48 ώρες να γίνεται η καταγγελία και να μην έχει καταγγελθεί στον πρόεδρο ή όποιον τον αντικαθιστούσε και να βγαίνει αυτό το δημοσίευμα. Κι από έναν ποδοσφαιριστή του ήθους του Νίκου Βασιλείου. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να αντιδικήσω μειώσω η να αυξήσω.

Η προσέγγιση η δική μου είναι εντελώς διαφορετική, αν δεν ξεχωρίζουμε τα μείζονα από τα ελάσσονα ασχολούμαστε με τα πίτουρα και μας τρων οι κότες. Και το θεωρώ πολύ πίτουρο αυτό που συμβαίνει κι αδικεί την όλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται και ζουν σε κόσμους προπολεμικούς.

Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα συνέβαινε το ίδιο θα έκανα, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Θα το δείτε οπουδήποτε κι αν έχω πάει. Στο ποδόσφαιρο ακούς πολλά. Η αύρα που βγάζει κάποιος και που μπορεί αυτό να δημιουργήθηκε και γιατί εγώ έλειπα και βγήκα τώρα γιατί το θεωρώ κορυφαίο για την φυσιογνωμία των χαρακτηριστικών της ομάδας.

Δεν θα είχαμε φτάσει σ' αυτό το σημείο αν το επιλύαμε με τον δικό μου τρόπο. Ο Ν. Βασιλείου παρασύρθηκε από κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με το τι ακριβώς γίνεται ή δεν έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που ενεργούμε για να βελτιωθούμε".

Για τα όσα γίνονται κατά καιρούς στα γήπεδα: " Δεν έχετε πάει στα γήπεδα; Ας μην υποκρινόμαστε. Ψιλές στα αποδυτήρια δεν έχετε δει να πέφτουν; Εκτός κι αν εγώ έχω άλλου είδους παραστάσεις. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να μην το λέμε και δεν ξέρω ποια είναι η έκτασή του, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Δηλαδή πώς να το αντιμετωπίζαμε; Αν ενημερωνόταν για παράδειγμα ο πρόεδρος ή όποιος τον αναπληρώνει θα μπορούσαμε να το επιλύσουμε το θέμα διαφορετικά και να δώσουμε λύση ουσιαστική ή να δημιουργήσουμε εικόνα κι άλλου είδους παραστάσεις που εξυπηρετούν άλλου είδους συμφέροντα;

Επειδή δεν έχω μιλήσει, πήρα τηλέφωνο τον Νίκο, θα βρεθώ μαζί του γιατί δεν έχει φύγει η αποστολή θα επικοινωνήσω με τον ομόλογό μου και θα διαπιστώσω ποιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα κι αν έχει συμβεί και δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ