CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτη φορά τέσσερα διπλά με αυτόν τον τρόπο

Πρώτη φορά τέσσερα διπλά με αυτόν τον τρόπο
Μπαρτσελόνα

Πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε τέσσερα διπλά στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις των "16" δίχως να σκοράρουν οι γηπεδούχοι!

Το Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δυο μήνες διακοπής επέστρεψε δυναμικά με τέσσερις αναμετρήσεις που έκρυβαν πολλές εκπλήξεις, όμορφα γκολ, παράπονα και περίεργα στατιστικά.

Εκείνο που μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ωστόσο είναι το γεγονός πως και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια ήρθαν "διπλά" χωρίς να σκοράρει καν ο γηπεδούχος!

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί και στα επόμενα τέσσερα ματς που ακολουθούν (μεταξύ των οποίων το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ας θυμηθούμε τα παιχνίδια όμως...

Άρσεναλ - Μπάγερν 0-2

Η Μπάγερν Μονάχου έφυγε νικήτρια με 2-0 από την έδρα της Άρσεναλ, με την ιστορία σχεδόν να επαναλαμβάνεται, καθώς πέρσι επίσης στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους "16" του Champions League είχε επικρατήσει με 3-1.

Μίλαν - Ατλέτικο 0-1

Η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο", τιμωρώντας με τον Ντιέγκο Κόστα τους Ιταλούς και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί αυτή στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος στο 83' πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ματς στην μοναδική ευκαιρία των Μαδριλένων, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, λάθος απομάκρυνση του Αμπάτε και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 0-2

Η Μπαρτσελόνα έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στην Αγγλία με 2-0.

Ο Λιονέλ Μέσι με πέναλτι στο 54' και ο Ντάνι Άλβες στο 90' πέτυχαν τα γκολ των "μπλαουγκράνα", με τις ελπίδες των "πολιτών" να χάνονται στο 53' όταν ο Ντεμιτσέλις ανέτρεψε τον Μέσι και αποβλήθηκε (ίσως η ανατροπή να έγινε εκτός περιοχής).

Λεβερκούζεν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-4

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Παρί Σεν-Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Λεβερκούζεν στο "ΜπάιΑρενα" και ουσιαστικά έχει ήδη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League στα χέρια της.

Κορυφαίος ήταν ο Μπλεζ Ματουιντί, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 3', ακολούθησαν δύο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς με πέναλτι και σουτ-κεραυνό, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γιοάν Καμπάγ με το πρώτο του γκολ στην διοργάνωση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ