ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτες κλήσεις από τον Σάντος

Πρώτες κλήσεις από τον Σάντος
INTIME SPORTS

Η εποχή με τον Φερνάντο Σάντος στο "τιμόνι" άνοιξε για την Εθνική ομάδα και ο Πορτογάλος κάλεσε τους Κυργιάκο, Σαμαρά, Γκέκα, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα για το φιλικό με τη Σερβία(11/8) στο Βελιγράδι.

Ο νέος προπονητής της "γαλανόλευκης" στις πρώτες του κλήσεις από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό έδειξε τις διαθέσεις του.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας που είχε μείνει εκτός της 23αδας του Μουντιάλ από τον προκάτοχο του Ότο Ρεχάγκελ, πλέον μετά και από την μεταγραφή του από τον Πανιώνιο στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται να υπολογίζεται από τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα ενόψει των προκριματικών του "EURO 2012".

Κατά τα άλλα οι Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Σωτήρης Κυργιάκος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Μίλαν υπολογίζονται και για την επόμενη μέρα.

Στον αντίποδα εκτός κλήσεων έμειναν ο Βαγγέλης Μόρας, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Παντελής Καπετάνος, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αλλά και ο Γιάννης Αμανατίδης.

Πιο αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι : Σωτήρης Κυργιάκος(Λίβερπουλ), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

Εξάλλου, για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Ελβετία (11/8/1010), από τον κ. Γεωργιάδη κλήθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ