ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Οι Πορτογάλοι γράφουν πως προτεραιότητα του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε είναι η μεταγραφική ενίσχυση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής Jornal de Noticias, προτεραιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας από τον Ιανουάριο.

Την Δευτέρα (20/11) η Ρίο Άβε έκανε γνωστά και επίσημα τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Κυριακής (19/11) με τα μέλη να υπερψηφίζουν την πρόταση της πώλησης του συλλόγου στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος θα προχωρήσει σε μια πρώτη επένδυση άνω των 20 εκατ. ευρώ.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα Jornal de Noticias, η οποία πρώτη είχε αποκαλύψει το θέμα, αναφέρεται στα επόμενα βήμα του Έλληνα επιχειρηματία στην ομάδα. Έτσι, προτεραιότητα του θα είναι η μεταγραφική ενίσχυση της Ρίο Άβε από τον Ιανουάριο.

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αυτοί που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα έχουν την πρόθεση να αυξήσουν τις επιλογές του ρόστερ, ειδικά στην επίθεση και στο κέντρο, μόλις το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου ανοίξει. Η πώληση κάποιων μονάδων είναι επίσης στο τραπέζι" αναφέρει το δημοσίευμα.

Έπειτα από 11 αγωνιστικές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα η Ρίο Άβε είναι στην 16η θέση (οδηγεί στα μπαράζ ανόδου/παραμονής) με εννέα πόντους στο -1 από τις ασφαλείς θέσεις και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ