ΠΑΟΚ

Όλη η αλήθεια για Μαρτίνεθ και ΠΑΟΚ

Όλη η αλήθεια για Μαρτίνεθ και ΠΑΟΚ

Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ καθώς και σε άλλες τρεις ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Τι σκοπεύει να κάνει ο Ισπανός τεχνικός, ποιες είναι οι ετήσιες απολαβές του και ποιοι αποτελούν το τεχνικό του επιτελείο. Γιατί δεν θα συνεχίσει στη Λεβάντε και ποιος ο ρόλος του «δικού μας» Χουάνφραν (φωτογραφίες & video)

Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ δεν θα συνεχίσει στη Λεβάντε και ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε στο Sport24.gr ποιοι είναι οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και πώς έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή.

Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, γνωστός μας από τα πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για το Europa League, δεν θα ανανεώσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Λεβάντε. Ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή έχει προτείνει ήδη τον πελάτη του σε τρεις ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν και σε έναν ελληνικό σύλλογο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Βαλένθιας είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνεθ θέλει να συνεχίσει στη Λεβάντε και ελπίζει σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, όμως τα τελευταία γεγονότα μετά τον αγώνα με την Ντεπορτίβο, που έχουν κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια της ομάδας και η απώλεια κάθε ελέγχου μέσα σε αυτά από τον JIM, κάνουν – σχεδόν – αδύνατη την παραμονή του στον σύλλογο. Τι ακριβώς έχει συμβεί; Μετά το ματς της 31ης αγωνιστικής, στο οποίο η Λεβάντε έχασε στην έδρα της 0-4 από την Ντέπορ, ο Μπαρκέρο κατηγόρησε ανοιχτά τέσσερις συμπαίκτες του για μειωμένη απόδοση και χρηματισμό!

Όλη η αλήθεια για Μαρτίνεθ και ΠΑΟΚ

Ο Μαρτίνεθ μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, παραμονές του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα στη Λεβάντε και τη Βαλένθια.

Ο Μπαρκέρο κατονόμασε τους τρεις αρχηγούς, Χουάνφραν, Χουάνλου και Μπαγεστέρος, καθώς και τον τερματοφύλακα Μουνούα! Οι τέσσερις «κατηγορούμενοι» απαίτησαν δημόσια συγνώμη η οποία δεν ήρθε ποτέ και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, τα αποδυτήρια της Λεβάντε μετατράπηκαν σε βραδυφλεγή βόμβα με κίνδυνο να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Αρκετές ήταν οι φορές που ο Μπαρκέρο πήγε να πιαστεί στα χέρια με τους Μπαγεστέρος και Χουάνφραν, ενώ έχουν κατατεθεί αγωγές εκατέρωθεν.

Ο Μαρτίνεθ σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν μπόρεσε να επιβάλλει την πειθαρχία ανάμεσα στις δυο πλευρές, με αποτέλεσμα τα αποδυτήρια να έχουν χωριστεί σε διάφορα μέτωπα και αυτή τη στιγμή να είναι περίπου το μισό ρόστερ της ομάδας που θέλει να φύγει από τη Λεβάντε. Η διοίκηση περίμενε από τον προπονητή να βρει λύσεις σε αυτή τη διένεξη, όμως ο JIM απέτυχε πλήρως και ο Κίκο Καταλάν, πρόεδρος της ομάδας, είναι πολύ δυσαρεστημένος μαζί του.

Έτσι λοιπόν, με την Λεβάντε να φαίνεται αδύνατον να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μαρτίνεθ, ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή έπιασε δουλειά. Οι πληροφορίες από τους Ισπανούς δημοσιογράφους μιλάνε για τέσσερις επαφές. Οι τρεις πρώτες αφορούν ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Πρόκειται για τις Βαγιαδολίδ, Εσπανιόλ και την νεοφώτιστη Έλτσε. Η τέταρτη επαφή αφορά ελληνική ομάδα και όπως λέει το ρεπορτάζ από τη Βαλένθια, πρόκειται για τον ΠΑΟΚ. Επικρατέστερη λύση αυτή τη στιγμή για τον Μαρτίνεθ, θεωρείται η Έλτσε.

Όλη η αλήθεια για Μαρτίνεθ και ΠΑΟΚ

Ο Μαρτίνεθ μαζί με τους στενούς συνεργάτες του. Αριστερά ο Χάβι Περέιρα, δεύτερος προπονητής και στη μέση ο Ραφαέλ Κριστόμπαλ, γυμναστής.

Ο Ισπανός τεχνικός προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και η Έλτσε είναι μια ανάλογη πρόκληση για τον JIM με αυτή της Λεβάντε πριν δυο χρόνια. Εκτός αυτού, η Έλτσε είναι ομάδα του Αλικάντε, από όπου κατάγεται και ο Μαρτίνεθ. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή για τον Ισπανό, αν και οι δύο πλευρές δουν ζεστά αυτή την προοπτική. Ο JIM δεν αποκλείει μια τέτοια περίπτωση, να εργαστεί δηλαδή στο εξωτερικό και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός.

Φέτος, με το που ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν του στη Λεβάντε, ζήτησε μια αύξηση 120.000 ευρώ στην αμοιβή του και την πήρε χωρίς πρόβλημα. Τα χρήματα που θα ζητήσει από τον ΠΑΟΚ, αποκλείεται να υπερβούν τις 500.000 ευρώ. Ο ίδιος, μαζί με το επιτελείο του, κόστισαν φέτος στη Λεβάντε γύρω στις 600.000 ευρώ. Οι συνεργάτες του είναι ο Χάβι Περέιρα (2ος προπονητής), ο Ραφαέλ Κριστόμπαλ (γυμναστής), καθώς και δυο ακόμα άτομα, υπεύθυνα για την παρακολούθηση παικτών, αντιπάλων ομάδων κλπ, οι Χοσέ Ντανιέλ Αλφόνσο και Αλμπέρτο Εσκομπάρ.

Βίντεο: Λεβάντε – Ντεπορτίβο 0-4 (13/4/2013). Ο αγώνας που άναψε φωτιές στα αποδυτήρια της Λεβάντε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ