ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Ραμόν Πλάνες για τεχνικός διευθυντής

Προτάθηκε ο Ραμόν Πλάνες για τεχνικός διευθυντής

Το όνομα του αθλητικού διευθυντή της Εσπανιόλ Ραμόν Πλάνες έχει προταθεί στον Δημήτρη Γόντικα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τα πλέι οφ.

Αμέσως μετά το τέλος των πλέι οφ και ανεξάρτητα από το τι θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός, οι "πράσινοι" ως άμεση προτεραιότητα έχουν την ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Παρόλο που πολλοί θεωρούν τον Γιάσμινκο Βέλιτς φαβορί, ωστόσο παραμένει "επτασφράγιστο" μυστικό από την "πράσινη" ΠΑΕ και τον Δημήτρη Γόντικα το όνομα του αντικαταστάτη του Κάρλος Φρέιτας.

Την Κυριακή πληροφορίες ανέφεραν πως προτάθηκε ένα ακόμα όνομα από την ξένη αγορά και πιο συγκεκριμένα από την Ιβηρική χερσόνησο.

Ο λόγος για τον αθλητικό διευθυντή της Εσπανιόλ Ραμόν Πλάνες, ο οποίος έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει τεράστια εμπειρία στην θέση αυτή.

Στα αξιοσημείωτα της δουλειάς του Πλάνες το γεγονός ότι έχει "χτίσει" ένα "όνομα" διότι δουλεύει με πλάνο ποδοσφαιριστών σε νεαρές ηλικίες και διαχειρίζεται μικρά μπάτζετ με αρκετά καλές επιλογές, κάτι πολύ πιθανών που θα πρέπει να συμβεί φέτος και στον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά την θητεία του στους ισπανικούς συλλόγους, αρχικά ο 44χρονος ανέλαβε αθλητικός διευθυντής στην Ρασίνγκ Σανταντέρ το 2003 ενώ δύο χρόνια αργότερα (2005) μετακόμισε στη Ντεπορτίβο Αλαβές και εν συνεχεία στη Λιέδα το 2006.

Ένα χρόνο μετά (2007) αποδέχτηκε την πρόταση της Εσπανιόλ και στις αρχές του 2010 ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2014. Ωστόσο η πολιτική του έρχεται κόντρα με τη διοίκηση το τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ