ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Λάτζαρι στον Στραματσόνι

Προτάθηκε ο Λάτζαρι στον Στραματσόνι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, o 31χρονος κεντρικός χαφ της Κάρπι, Αντρέα Λάτζαρι, έχει προταθεί στον Αντρέα Στραματσόνι ως μία προσιτή επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ανοιχτή γραμμή με την Ουντινέζε για τον Εβανζελίστα.

Η δημοσιότητα έχει στραφεί στην αναζήτηση ενός στόπερ για την κάλυψη του κενού του Σέρχιο Σάντσεθ, όμως στην πραγματικότητα ο Αντρέα Στραματσόνι επείγεται περισσότερο για την εύρεση ενός κεντρικού χαφ με επιτελικές ικανότητες. Διότι για τις άμεσες προσεχείς υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, υπάρχουν διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί, αλλά ο Ιταλός δεν έχει στην διάθεση του λύσεις για το δημιουργικό κομμάτι.

Ο διακαής πόθος του Στραματσόνι είναι ο Αντόνιο Νοτσερίνο της Μίλαν, όμως αυτός παρουσιάζει ανυπέρβλητες δυσκολίες και πιο προσιτή επιλογή κρίνεται ο Λούκας Εβανζελίστα της Ουντινέζε. Ωστόσο, ο 20χρονος Βραζιλιάνος χαφ παραχωρείται δανεικός για έξι μήνες, τη στιγμή που ο "Στράμα" αναζητά έναν παίκτη για όλο το 18μηνο που θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, τις τελευταίες ώρες έχει προταθεί στον Στραματσόνι ο 31χρονος κεντρικός χαφ της Κάρπι, Αντρέα Λάτζαρι. Ο αριστεροπόδαρος Ιταλός εντάχθηκε στο ρόστερ τον Ιούλιο του 2015 και δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2016, με οψιόν ανανέωσης για άλλη μία σεζόν. Ωστόσο, παρότι έχει 10 συμμετοχές (8 στη Serie A και 2 στο Coppa Italia), αυτές είναι ολιγόλεπτες και το σύνολο είναι 503 λεπτά, γεγονός που τον ωθεί στην αποχώρηση.

Ήδη, η Σαλερνιτάνα έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ για την ώρα η Κάρπι δεν έχει εκφράσει απαιτήσεις για να τον αποδεσμεύσει. Ο Λάτζαρι προσεγγίζει κατά πολύ το προφίλ που θέλει ο Στραματσόνι, διακρίνεται για τα τρεξίματα, την τεχνική κατάρτιση και τις πάσες του, ενώ διαθέτει παραστάσεις από την πολυετή καριέρα του στο Καμπιονάτο, με τις παρουσίες του στη Φιορεντίνα και την Ουντινέζε να ξεχωρίζουν.

Ο Λάτζαρι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τον Στραματσόνι, ο οποίος έχει ανοιχτή τη διαπραγμάτευση με τους ιθύνοντες της Ουντινέζε για τον Λούκας Εβανζελίστα. Στη διάρκεια της εβδομάδας, θα ενταθούν οι επαφές του κόουτς του Τριφυλλιού με τους συνδέσμους του στην Ιταλία, προκειμένου να καταλήξει στην επιλογή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ