ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Πόγκατετζ

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Πόγκατετζ
Πόγκατετζ-Μίντλεσμπρο

Ο Εμάνουελ Πόγκατετζ, αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας προτάθηκε ως υποψήφιος killer στην πράσινη άμυνα

Προτάθηκε ο Πόγκατετζ

Ενα νέο όνομα προστέθηκε στην λίστα των υποψήφιων παικτών και στόχων για την ενίσχυση της "πράσινης" άμυνας. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας και αμυντικός της Μίντλεσμπρο είναι στην λίστα των "πράσινων" σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστρίας.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος άσος της "Μπόρο" διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενώ το κυριότερο είναι Ευρωπαίος. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010

Βέβαια η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη καθώς ο αγγλικός σύλλογος δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μετά από μια εξαιρετική πενταετία φορώντας την "κόκκινη" φανέλα.

Ο Πόγκατετζ σε αριθμούς

Ετος: Σύλλογος-Συμμετοχές-Γκολ

1999-00: Στουρμ Γκρατς-0-0
2000-01: Κέρντεν-33-0
2001-02: Λεβερκούζεν-23-0
2002-03: Λεβερκούζεν-3-0
Ααράου: (δαν.)-21-3
2003-04: Γκράτσερ (δαν.)-31-1
2004-05: Γκράτσερ (δαν.)-22-0
Σπάρτακ Μ.: (δαν.)-11-0
2005-06: Μίντλεσμπρο-24-1
2006-07: Μίντλεσμπρο-35-0
2007-08: Μίντλεσμπρο-24-0
2008-09: Μίντλεσμπρο-27-0
2009-10: Μίντλεσμπρο-8-0

Τεν α τετ Αντωνίου-Νιόπλια

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης μετά την οκταήμερη άδεια, ο προπονητής του "τριφυλλιού" Νίκος Νιόπλιας και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου, είχαν ένα σύντομο τετ α τετ.

Οι δύο άνδρες θα συζήτησαν μεταξύ άλλων και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο 44χρονος τεχνικός την περίοδο αυτή, το "καυτό" θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του συλλόγου, κυρίως στην θέση της άμυνας αλλά και την υπόθεση αποδεσμεύσεων από παίκτες που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Εξάλλου οι δύο άνδρες θα συναντηθούν από την επόμενη εβδομάδα και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα για τα θέματα προσθήκης και αποχώρησης παικτών από το υπάρχον υλικό, αφού ο "διοικητικός ηγέτης" των "πράσινων" είναι στο εξωτερικό.

Φαξ Μαλεζάνι για... Βύντρα

Εν τω μεταξύ, τα σενάρια που θέλουν τον Λουκά Βύντρα να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ιταλικής ομάδας είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας, με την ενδιαφερόμενη αυτή τη φορά να είναι η Σιένα.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com", η ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι κινείται αυτή την εποχή για δύο παίκτες: τον Νίκολα Πότζι που αγωνίζεται δανεικός στη Σαμπντόρια και τον Έλληνα αμυντικό, με τον ίδιο τον Μαλεζάνι να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και να έχει στείλει ήδη φαξ για το κλείσιμο της μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει ιδία άποψη για τον Έλληνα διεθνή μπακ, καθώς τον είχε παίκτη και την εποχή που εργάστηκε στον πάγκο των "πρασίνων".







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ