ΗΡΑΚΛΗΣ

Προτάσοφ: "Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου"

Προτάσοφ: "Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου"
προτασοφ

"Θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια", δήλωσε ο Όλεγκ Προτάσοφ που εξέφρασε πίστη στους παίκτες του

" Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα το παιχνίδι με την Καβάλα έχει και το δικό του ενδιαφέρον γιατί και οι δύο ομάδες έχουν 7 βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ωστόσο εμείς στην ομάδα το παιχνίδι αυτό το βλέπουμε ως μια καλή ευκαιρία για ένα καλό βήμα. Ξέρουμε εξάλλου ότι θα έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας και αν το κερδίσουμε θα μπορούμε να πούμε ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με μένα να πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη στην συνέχεια", ήταν το πρώτο σχόλιο του Προτάσοφ.

Για το αν προτίθεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές είπε: " Κάποιες αλλαγές μπορεί να γίνουν και λόγω τακτικής αλλά και για να δώσουμε ευκαιρίες", για να σταθεί στην περίπτωση του Βουτσιά λέγοντας: " Είναι σημαντικό για την ομάδα που δίνουμε και στους μικρούς ποδοσφαιριστές ευκαιρίες όπως στον Βουτσιά που προσωπικά πιστεύω ότι είναι το μέλλον του Ηρακλή όπου όσο πιο πολλές ευκαιρίες του δώσουμε τόσο πιο γρήγορα θα παίξει".

Για την Καβάλα τόνισε: " Έχουμε δει πως παίζει η Καβάλα και πως θα πρέπει να χτυπήσουμε το παιχνίδι γνωρίζοντας ποια είναι τα δυνατά της σημεία και μέσα στις προπονήσεις που έχουμε θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο".

Για την περίπτωση του Επστάιν δήλωσε: " Είναι μια χαρά αν και έχει κάνει τρία ράμματα στο αυτί", ενώ αναφερόμενος εκ νέου στην Καβάλα είπε: " Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και αυτό θα προσέξουμε να μην πάθουμε κάποια έκπληξη".

Σε εκείνο το σημείο στάθηκε στους ποδοσφαιριστές του επισημαίνοντας: " Πιστεύω στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου και εκεί θα κριθεί το παιχνίδι με την Καβάλα αν και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε αυτό με την Λάρισα ειδικά μετά το 25'-30' βρήκαμε τα πατήματά μας και δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ. Αυτός είναι και ο στόχος μας ενώ είναι σημαντικό ότι οι ποδοσφαιριστές μου πιστεύουν στον εαυτό τους. Με κάθε νίκη εξάλλου μεγαλώνουν τα φτερά μας και θέλει όμως ψυχραιμία για να μην σκεφτούμε ότι κάτι καταφέραμε και πάρουν τα μυαλά μας αέρα".

Για το ότι η ομάδα του δεν έχει βρει δίχτυα μόνο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ο ίδιος στάθηκε ότι σε όλα έχει δεχθεί γκολ λέγοντας: " Θα πρέπει να προσέξουμε και στην επίθεση και στην άμυνα όπου δεν παίζουν μόνο τέσσερις και ο τερματοφύλακας. Από την άλλη είναι καλό που σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι.

Τεράστιο ρόλο βέβαια παίζει και η κλάση των παικτών, που μπορούν να βάλουν γκολ με βάση τις ευκαιρίες. Για αυτό πάει και ο κόσμος στο γήπεδο. Για να δει γκολ

".

Σε ποιο επίπεδο θεωρεί ότι βρίσκεται η ομάδα του δήλωσε: " Είπε κανείς ότι υπάρχει κάποιο ταβάνι; Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Από την εμφάνιση της ομάδας δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε αλλά με τους 7 βαθμούς που έχουμε μπορώ να πω ότι υπάρχει ισορροπία".

Τέλος για την περίπτωση του Μάουρο Μιλάνο τόνισε: " Ο Μιλάνο δουλεύει στις προπονήσεις και έχουμε μιλήσει μαζί του και από αυτόν εξαρτάται αν θα παίξει μπάλα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι έχω 30 ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να διαλέξω 18 για την αποστολή".













TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ