ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση σε Τζιμπούρ

Πρόταση σε Τζιμπούρ
τζιμπουρ

Πρόταση και στον Τζιμπούρ από το "τριφύλλι", τρέχουν οι εξελίξεις για Μάτος και Αϊμάρ

Πρόταση για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε ο Παναθηναϊκός στον επιθετικό της Νέας Σμύρνης. Οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" κατέθεσαν πρόταση 2 εκατομ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Γαλλοαλγερινό φορ αλλά οι "κυανέρυθροι" απαιτούν 3 εκατομ. ευρώ.
Αν οι ιθύνοντες της Νέας Σμύρνης δεν αλλάξουν απαιτήσεις τότε η μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο 24χρονος επιθετικός είχε υποστηρίξει πριν από δέκα μέρες πως αν του γίνει πρόταση θα ήθελε η ομάδα του να τον αφήσει να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Τζιμπούρ ενδιαφέρει την Τουλούζ, αλλά είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Χριστοδουλόπουλος: "Επέλεξα ΠΑΟ για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλητισμό"

Και με την υπογραφή του παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που έδειξε απόλυτα ενημερωμένος αλλά "διψασμένος" για επιτυχίες με την νέα του ομάδα. Ο αριστεροπόδαρος διεθνής παίκτης λίγο πριν αναχωρήση για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του δήλωσε στα ΜΜΕ.

- Λάζαρε, μεγάλο άλμα για την καριέρα σου...

« Σίγουρα. Υπάρχει μια αρχική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και εμένα, αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή».

- Οι διαπραγματεύσεις περιείχαν και κότερο;

« Ναι. Πήγαμε στο κότερο του κ. Πατέρα και συζητήσαμε για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Για μένα το να γίνονται οι συζητήσεις σε έναν τέτοιο χώρο ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία».

- Ο κ. Πατέρας πώς σου φάνηκε;

« Θέλω να πω πως τόσο ο πρόεδρος όσο και ο κ. Αντωνίου μου φέρθηκαν με απίστευτα καλό τρόπο και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπεριφορά και το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα. Ολα ήταν τέλεια».

- Τσάμπιονς Λιγκ πλέον, πρωταθλητισμός...

« Οντως, γι' αυτό και επέλεξα τον Παναθηναϊκό».

- Σε γεμίζει ευθύνες αυτό, ανησυχείς για την πίεση που θα υπάρχει;

« Δεν θα έκανα αυτό το άλμα αν με ανησυχούσαν αυτά τα πράγματα».

- Θα συνεργαστείς και με έναν γνωστό και σπουδαίο προπονητή...

« Ο Τεν Κάτε έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και είναι πολύ καλός προπονητής. Θα με βοηθήσει πολύ».

Θέλει να εκδικηθεί την Τσέλσι ο Τεν Κάτε!

Ο Χενκ Τεν Κάτε με τον τρόπο που αποχώρησε απο την Τσέλσι και όποτε κάνει δηλώσεις στα βρετανικά ΜΜΕ, ξεκαθαρίζει οτι περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον για να... εκδικηθεί την Τσέλσι.

“Είμαι 53 ετών και έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου για να έρθει η μέρα που θα εκδικηθώ για όσα έγιναν με την Τσέλσι. Η κατάλληλη στιγμή θα είναι όταν αναλάβω την τεχνική ηγεσία ενός μεγάλου συλλόγου στην Αγγλία, είμαι βέβαιος γι' αυτό” είπε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” που παραδέχθηκε στην συνέχεια οτι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και μπορεί ν' αντιμετωπίσει την Τσέλσι την φετινή περίοδο στο Champions League!


































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ