ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση σε Ακαλέ ο Ολυμπιακός

Πρόταση σε Ακαλέ ο Ολυμπιακός
Ακαλε

Το πάλαι ποτέ «αερικό» της αριστερής πτέρυγας της Οσέρ, Κάνγκα Ακαλέ έχει στο στόχαστρο του ο Ολυμπιακός

«Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Κάνγκα αλλά ο παίκτης μου έχει ως προτεραιότητα την Ισπανία» αποκάλυψε στην ισπανική εφημερίδα «Diario de Navarra» ο ατζέντης του αριστερού χαφ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Οσασούνα.

Έπειτα από 4 χρονιές στην Οσέρ, ο Ακαλέ επέλεξε να βρεθεί στο πλάι του μέντορα του, Γκι Ρου το καλοκαίρι του 2007, μετακομίζοντας στη Λανς.

Η αποχώρηση του αειθαλούς Βουργουνδού προπονητή έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές οδήγησε στο περιθώριο τον 27χρονο που συνηθίζει, παρότι επιτιθέμενος, να φορά τη φανέλα με τον αριθμό 2.

Ο Ζαν Πιερ Παπέν δεν τον εμπιστευόταν και αυτό μοιραία οδήγησε στο δανεισμό του στην Μαρσέιγ, όπου έλαβε ευκαιρίες, χωρίς όμως να δείξει ψήγματα του παλιού του εντυπωσιακού εαυτού του, που τον είχε καταστήσει σε βασικό στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η Οσασούνα θέλει να αποκτήσει ως δανεικό τον Ακαλέ, με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν, ενώ είναι δεδομένο ότι η Λανς, η οποία υποβιβάστηκε θέλει μετρητά για την μετεγγραφή του.

«Η Οσασούνα έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη αλλά υπέβαλλε πρόταση για δανεισμό και στη Λανς ήταν σαφείς πως συζητούν μόνο την προοπτική της πώλησης. Ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Οσασούνα και θέλει να αγωνιστεί στην Ισπανία. Θα πρέπει να περιμένουμε, μιας και υπάρχει και ο Ολυμπιακός» λέει ο Μπελχασέν.

Η Λανς απέκτησε πέρυσι τον Ακαλέ αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκ. ευρώ θα είναι σύμφωνα με τον ατζέντη του ικανό για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 27χρονου αριστερού χαφ, που από ότι φαίνεται και αυτός δεν θέλει να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ