ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρόταση για Σανιόλ το Γενάρη

Πρόταση για Σανιόλ το Γενάρη
New Image

Πρόταση ύψους 4,5 εκ.λιρών σχεδιάζει να κάνει η πρωταθλήτρια Αγγλίας για τον Βίνι Σανιόλ της Μπάγερν Μονάχου

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η αγγλική "Sun", o Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γάλλου δεξιού μπακ και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η πρωταθλήτρια Αγγλίας να καταθέσει πρόταση ύψους 4,5 εκ.λιρών στη Μπάγερν Μονάχου στους επόμενους μήνες προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Ο 30χρονος άσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από τέσσερις μήνες αποχής από τα γήπεδα εξαιτίας σοβαρό τραυματισμού στο πόδι, ενώ σε περίπτωση που γίνει η μετεγγραφή, η πρωταθλήτρια Αγγλία θα έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με τη φανέλα των Βαυαρών στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Δεύτερος στόχος των "κόκκινων διαβόλων" σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι ο διεθνής γκολκίπερ με την Εθνικη Νέων της Ισπανίας, Νταβίνς Ντε Χέα, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο νεαρός γκολκίπερ, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα Under 17 που έλαβε χώρα στη Νότια Κορέα, δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης, με τη Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή και να τον δελεάσει να έρθει στο "Όλντ Τράφορντ".

Εν τω μεταξύ, μετά τις τελευταίες επιβλητικές εμφανίσεις και τις άνετες νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φέργκιουσον έπλεξε το εγκώμιο των νεαρών παικτών του (Ρούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι, Άντερσον), υποστηρίζοντας ότι αυτή η ομάδα έχει τα φόντα να επαναλάβει τον άθλο του 1999, με την κατάκτηση του ιστορικού τρεμπλ.

"Αυτά που βλέπετε από αυτούς τους νεαρούς παίκτες είναι ενθαρρυντικά. Παίκτες όπως οι Ρούνεϊ και Ρονάλντο θα βελτιωθούν. Και όταν θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι ως ομάδα", τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Το πόσο καλή είναι η ομάδα, θα το δούμε όταν την συγκρίνουμε με άλλες ομάδες του παρελθόντος. Η ομάδα του 1999 πήρε το τρεμπλ ενώ στη συνέχεια πήρε άλλα δύο πρωταθλήματα στη σειρά, ένα φοβερό επίτευγμα.

Όμως αυτή η ομάδα είναι πολύ νέα, έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και έχουν μεγάλη ευκαιρία να επαναλάβουν παρόμοιες επιτυχίες".












TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ