ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πρόταση 30 εκατ. ευρώ για Σίλβα

Πρόταση 30 εκατ. ευρώ για Σίλβα
Νταβίντ Σίλβα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους κατέθεσε πρόταση στη Βαλένθια ύψους 30 εκατ. ευρώ για τον Νταβίντ Σίλβα

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα "AS" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Γιουβέντους κατέθεσε πρόταση στην παραπαίουσα οικονομικά Βαλένθια, προκειμένου να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Νταβίντ Σίλβα.
Μάλιστα ο ραδιοφωνικός σταθμός "Radio Valencia-Cadena SER" υποστήριξε ότι ο σύλλογος του Τορίνου, που είχε στείλει τον αθλητικό διευθυντή του, Αλέσιο Σέκο, στη Σεβίλλη προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή εν δράσει στο διεθνές φιλικό της Ισπανίας με την Αγγλία, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Βαλένθια, Χοσέ Βιθέντε Σεγούι και κατέθεσε πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ.

25 εκατομμύρια με την ολοκλήρωση της μεταγραφής και 5 ανάλογα με τις επιδόσεις του διεθνή Ισπανού άσου με τη φανέλα των "μπιανκονέρι".

Παρόλο που η πολιτική των "νυχτερίδων" είναι να μην πουλά τα πρώτα... βιόλια της ομάδας και η επιθυμία του παίκτη να μην φύγει από το "Μεστάγια", ο Σέκο επιμένει για την απόκτηση του χαρισματικού 23χρονου άσου ζητώντας μάλιστα συνάντηση με τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου, Βιθέντε Σοριάνο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η Γιουβέντους προτίθεται να προσφέρει στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ