ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωτάρηδες σε ντέρμπι

Πρωτάρηδες σε ντέρμπι
Καρνέζης Τριανταφυλλόπουλος Ζέκα

Διαβάστε ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι μπαρουτοκαπνισμένοι σε αιώνια ντέρμπι, ποιοι είναι... πρωτάρηδες και ποιος βασικός ποδοσφαιριστής θα παίξει για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκης

Αυτή τη φορά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήρθε προς το τέλος του πρωταθλήματος και υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να κρίνει ακόμα και τον τίτλο.

Δυστυχώς για τους φίλους του ποδοσφαίρου από θέμα βαθμολογικές σημασίας το αιώνιο ντέρμπι είναι αδιάφορο, όμως οι δυο ομάδες θέλουν να αποδείξουν πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Βονόρτας δεν έχει σκοπό να κάνει... πειράματα στην αρχική ενδεκάδα και αναμένεται να παρατάξει τους πιο έμπειρους. Πόσοι παίκτες όμως από το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι μπαρουτοκαπνισμένοι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Όπως θα δείτε παρακάτω οι πράσινοι έχασαν καλούς κι έμπειρους παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως διαθέτουν ακόμα πολλούς που έχουν παίξει εναντίον του αιώνιου αντίπαλου.

Οι... έμπειροι

Καρνέζης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Τοτσέ, Μαυρίας (τραυματίας δεν θα παίξει).

Πάνω κάτω η βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακής με ελάχιστες αλλαγές. Όλοι τους έχουν αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, όμως Τριανταφυλλόπουλος και Σισοκό μόνο μία φορά και αυτή τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Οι πρωτάρηδες

Πίντο, Βελάσκες, Κάιπερ, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Εσπράθα, Σο, Καζιγιάμα, Φουρλάνος, Φορναρόλι, Ντίνας, Αποστολόπουλος, Φιγκερόα

Μιλάμε για παίκτες που είναι πιθανό να βρεθούν εκτός αποστολής, ενώ μόνο οι Σο, Ντίνας και Φιγκερόα, λογικά, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται να κουνήσουν μαντίλι στο τέλος της περιόδου.

Πρώτη φορά στο Καραϊσκάκης

Καρνέζης, Τοτσέ. Εδώ έχουμε μεγάλες εκπλήξεις, αφού μιλάμε για δυο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίζονται σε αρχή και... τέλος. Ο διεθνής κίπερ δεν έχει παίξει ποτέ στο Καραϊσκάκης, κάτι που έχε συμβεί με τον Καπίνο και αναμένεται να έχει πολύ δουλειά την Κυριακή.

Από την άλλη πλευρά ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού φέτος δεν έπαιξε πέρσι στο ντέρμπι αιωνίων, κάτι που αναμένεται να συμβεί φέτος έστω κι αν μπει ως αλλαγή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ