ΒΕΡΟΙΑ

Πρώτα συμπεράσματα στη Βέροια

Πρώτα συμπεράσματα στη Βέροια
INTIME SPORTS

Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία της Βέροιας με την Κ20.

Τα πρώτα του συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Γκόραν Στεφάνοβιτς για την κατάσταση των παικτών του στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία της Βέροιας με την Κ20.

Η "Βασίλισσα του βορρά" έστω και σε ανεπίσημου χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 χθες το απόγευμα της Τρίτης (16/07) στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Τα τρία γκολ για την Βέροια πέτυχαν οι νεοαποκτηθέντες Μπεν Ναμπουχάνε (22΄), Σεγούντο Ρίος (30΄) και Παναγιώτης Πλαβούκος (52΄), ενώ τα δύο της Κ20 της ομάδα υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου οι Παπαγεωργίου (25΄) και Στασινόπουλος (34΄).

Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, βάζοντας στο τελευταίο 10λεπτο και τον Κενάν Μπαργκάν που ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα.

Α’ ημίχρονο: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Όστοϊτς, Γκιγέρμο, Καλτσάς, Σεγούντο Ρίος, Ντα Κόστα, Μπεν Ναμπουχάνε.

Β’ ημίχρονο: Καντιμοίρης, Σίμος, Σαρακατσάνος, Σεντεμέντες, Τζημογιάννης, Παυλίδης, Βεργώνης, Χαραλαμπίδης, Πλαβούκος, Ντόγος, Μάνος.

Η Κ20 αγωνίστηκε με τους εξής: Κοτταρίδης, Σίμος Ν., Μουρατίδης, Ρογγότης, Ράδης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Στασινόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσόλκας, Πέτκος, Τάνης.

Έπαιξαν ακόμη οι Έλιοτ, Αργυρόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Β., Πινακούδης, Μουχτάρης, Λαζόπουλος, Γιάντζος, Στεβάνοβιτς, Κουλπαλίδης, Σφύρτσης, Νικολόπουλος Γιάννης και Νικολόπουλος Γιώργος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας δήλωσε: " Πριν τον αγώνα κάναμε μια σκληρή προπόνηση. Ετοιμάζουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα και όχι για τα φιλικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα από τα παιδιά. Από την επόμενη βδομάδα θα φρεσκάρουμε την ομάδα για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ