STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και ΠΑΣ

Παναθηναϊκός κόσμος INTIME SPORTS

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμα τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιο και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Απαλλάχθηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ για άλλες υποθέσεις.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Β)ΠΑΕ Πανιώνιος:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλειχρηματική ποινή χιλίων ευρώ και ποινή επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

*Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε.

Α)ΠΑΕ Α.Ο.Κ: «Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 28-8-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη.

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 28-8-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ ».Απαλλάσσει την εγκαλουμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ