ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Προσλήφθηκε ο Γκιτσιούδης

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Αγροτικού Αστέρα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ

Σε μια νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ προχώρησε την Δευτέρα η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, καθώς νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι πλέον ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

" Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τον Γιάννη Γκιτσιούδη ως το νέο προπονητή τερματοφυλάκων. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και τερματοφύλακας της Εθνικής την περίοδο 1988-1989, που τα τελευταία δέκα χρόνια ανήκε στην προπονητική ομάδα του ΠΑΟΚ, ως προπονητής τερματοφυλάκων της Α' ομάδας και αργότερα των τμημάτων υποδομής, στο εξής θα ανήκει στο δυναμικό του Αγροτικού Αστέρα ως άμεσος συνεργάτης του Περικλή Αμανατίδη", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την συμφωνία ο Γιάννης Γκιτσιούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: " Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα-δύναμη στην κατηγορία που όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Χαίρομαι που ανήκω πια εδώ και θα συνεργαστώ και με νεαρούς τερματοφύλακες με άστρο. Θα κυνηγήσουμε την πρόκληση και θα δώσουμε την υπόσχεση, ότι ειδικά τα ονόματα των νεαρών αυτών θα λάμψουν".

Από εκεί και πέρα, με εντατικό ρυθμό και διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στη Νάουσα. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις αεροβικής, ενώ η απογευματινή ασκήσεις τακτικής, ενδυνάμωσης και εκπαιδευτικό δίτερμα.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ