ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόσκληση σε Γκαγκάτση

Πρόσκληση σε Γκαγκάτση
Γκαγκάτσης

Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και το διοικητικός συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής προσκάλεσαν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟ

Το ακριβές κείμενο του εγγράφου πρόσκλησης, το οποίο εστάλη στον κ. Γκαγκάτση από την ΠΑΕ Ηρακλής έχει ως εξής:
" ΠΡΟΣ:

Αξιότιμο Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΠΟ,

Κ. Βασίλη Γκαγκάτση

Κύριε Πρόεδρε,

Θα αποτελούσε εξαιρετική τιμή για τον Πρόεδρο, κ. Αντώνη Ρέμο και τον Αντιπρόεδρο, κ. Μπάμπη Ξανθόπουλο, όπως και για το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, το να παρακολουθήσετε ως προσκεκλημένος μας, την αναμέτρηση της 11ης Αγωνιστικής της Super League μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού, την Κυριακή, 09/12/2007, στις 19:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, ευελπιστούμε να κατορθώσετε να αποδεχθείτε την πρόσκλησή μας και με την ελπίδα αυτή μία θέση δίπλα στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο της ομάδας μας θα σας περιμένει









".

Επίσης στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Super League μεταξύ του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά θα ισχύσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η νέα πραγματικότητα των διαχωριστικών στις κερκίδες.

Με την τοποθέτηση των "plexiglass" οι κερκίδες έχουν σαφή διαχωρισμό, γεγονός, που οφείλουν να γνωρίζει ο κόσμος, στην προοπτική αγοράς εισιτηρίου της αναμέτρησης.




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ