ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσφυγή για 400.000 ευρώ ο Ντιέ

Προσφυγή για 400.000 ευρώ ο Ντιέ
κοβαλεβσκι

Θέμα ημερών το διαζύγιο Ντιέ-Ηρακλή αφού ο Ιβοριανός κατέθεσε προσφυγή 400.000 ευρώ. Χωρίς Κοφαλέφσκι στην Θράκη

Μία κίνηση από τον Ιβοριανό μέσο που ουσιαστικά ισοδυναμούσε με την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά και την καθυστερημένη επιστροφή του στο διάστημα της διακοπής και της αδείας των Χριστουγέννων από την πατρίδα του την Ακτή Ελεφαντοστού.
Με την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής ο Ντιέ αυτό που ζητάει είναι τα οφειλόμενα της περσινής αλλά και της φετινής περιόδου φροντίζοντας να δώσει το παρών σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας παρουσία του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το βράδυ να επέλθει η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Την ίδια ώρα για τον Ντιέ εκτός από την Λάρισα φαίνεται να έχει δείξει ενδιαφέρον και η Skoda Ξάνθη.

Χωρίς Κοβαλέφσκι με τον Πανθρακικό

Με μία ελαφρά προπόνηση υπό συνεχή βροχόπτωση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό (06/01, 14:30) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Σάββα Κωφίδη να αποκλείει από την αποστολή τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι.

Ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας του Ηρακλή δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο γόνατο, καθώς δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά στις πτώσεις είχε σημαντικά ενοχλήματα στο τραύμα του και γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στον αντίποδα, οι Ιβάν Μπόσνιακ και Δημήτρης Γιάντσης ξεπέρασαν πλήρως τις ενοχλήσεις τους και προπονήθηκαν με την ομάδα. Κι όσο για τον Ματίας Λέκι συνέχισε το εντατικό ατομικό και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Νούνο Πιλότο προπονήθηκε με το δικό του πρόγραμμα.

Ποινή τιμωρίας θα εκτίσουν στο παιχνίδι της Τετάρτης οι Κώστας Γιαννούλης και Σερζ Ντιέ και συνεπώς δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο δεύτερος εξάλλου παραμένει, ούτως ή άλλως, εκτός ομάδας, προπονούμενος μόνος του μετά από την εισήγηση του Κωφίδη ενώ όλα δείχνουν πως είναι πολύ πιθανόν να δοθεί δανεικός στην Λάρισα.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, ο τεχνικός του Ηρακλή ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αρχική αποστολή της ομάδας του, που την αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Πανθρακικό θα προκύψει η τελική 18άδα.

Οι «εκλεκτοί» του είναι οι: Μπαντής, Μέλκας, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Μάρτος, Τούμα, Επστάιν, Μιλάνο, Κονέ, Βουτσιάς, Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Γιάντσης, Βέλλιος, Ντίκα, Μπόσνιακ και Γιάκομπ.

Αποφάσισαν για τον σύμβουλο

Ο Γ.Σ. Ηρακλής στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς και μετά το πέρας του Δ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του γηπέδου που ανέφερε: " To Διοικητικό Συμβούλιο του Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στην συνεδρίασή του της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2010, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού επιλογής Συμβούλου για την υποστήριξη του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στην ανάδειξη επενδυτή για την κατασκευή και λειτουργία των νέων γηπεδικών του εγκαταστάσεων, επέλεξε ως Ανάδοχο Σύμβουλο την Σύμπραξη Εταιριών "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. - ARIS ARCHITECTS".

Αρταβάνης: "Απογοητευτική η τελευταία Γενική Συνέλευση"

Το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής και εκπρόσωπος στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Αραταβάνης, μίλησε στον sport103 FM για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Ηρακλής ενώ στάθηκε και στη στάση του προέδρου και μεγαλομετόχου της Αντώνη Ρέμου.

" Ήταν μία πρόταση του Γ.Σ. Ηρακλής όπως έχει το δικαίωμα να ορίσει αυτόν που θέλει", σχολίασε για την παρουσία του στο νέο εφταμελές Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής ενώ για το έτος 2010 το χαρακτήρισε: " Το 2010 φαντάζει ως μία τρομερά δύσκολη χρονιά γιατί δεν φαίνεται πως γίνεται απολύτως τίποτα για να διορθωθούν κάποια πράγματα".

Σχετικά με την τελευταία (31/12/2009) γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής είπε: " Η τελευταία Γενική Συνέλευση ήταν εντελώς απογοητευτική. Ήταν για τους τύπους και χωρίς ουσία. Δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε τίποτα. Ούτε να κάνουμε προτάσεις, ούτε δόθηκαν λύσεις ή να πάρουμε απαντήσεις. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους κυρίους που έχουν μπει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι άνθρωποι άγνωστοι και ξένοι στον κόσμο του Ηρακλή. Περιμέναμε να μας καλέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής για να συγκροτηθεί σε σώμα. Λόγω της απουσίας του ζητήσαμε την αναβολή της Γ.Σ. γιατί χωρίς την παρουσία του προέδρου και μεγαλομετόχου δεν είχε καμιά ουσία".

Για την ανάδειξη της εταιρείας συμβούλου για το θέμα του γηπέδου του Ηρακλή είπε: " Βάσει του χρονοδιαγράμματος μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση και ακολούθως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερο από ένα τρίμηνο για την προκήρυξη του διεθνή διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου. Ο Γ.Σ. ότι είναι να κάνει το κάνει προκειμένου να βρεθεί επενδυτής αν και είμαστε αισιόδοξοι χωρίς να μπορούμε να εγγυηθούμε το οτιδήποτε".

Για το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής και ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία μεταξύ των μελών του είπε: " Σαφώς και μας προβληματίζει αλλά πάνω από όλα και η σύνθεση του Δ.Σ. όπως και ότι δεν βλέπουμε να γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και η εμφάνιση ενός επενδυτή (Ερέζ Λαντάνι) όπου κανείς δεν μπορεί να πει ποιος είναι αλλά και η ρήξη πλέον μεταξύ της ΠΑΕ και του κόσμου".

Για την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δήλωσε: " Ο κόσμος πάντα δίνει το παρών. Η ομάδα θα προσπαθήσει να κερδίσει αλλά το θέμα είναι ποια βοήθεια δίνεται διοικητικά στην ομάδα που θεωρώ ότι δεν είναι επαρκής".

Για το αν υπάρχει σκέψη προσέγγισης στον Αντώνη Ρέμο σχολίασε: " Είναι μια συνεχής προσπάθεια αλλά... Το θέμα είναι ότι θεωρώ ότι έπρεπε με κάθε τρόπο και κόστος να ήταν παρών στην τελευταία Γ.Σ. της ΠΑΕ. Έπρεπε να ακούσει τον κόσμο της ομάδας και να στελεχώναμε με κάποια άλλα μέλη το Δ.Σ. της ΠΑΕ".

Για την απουσία του Αντώνη Ρέμου από τα γραφεία της Μίκρας τόνισε: " Είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος και ακυρώνει την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια. Κινδυνεύει να ακυρωθεί όλη η προσπάθεια και ότι πρόσφερε".

Κι όσο για την διεξαγωγή νέας Γ.Σ. της ΠΑΕ στην διάρκεια του τρέχοντος μηνός του Ιανουαρίου όπως ακούστηκε στη διάρκεια της τελευταίας είπε: " Όταν εμείς ζητήσαμε να μην γίνει η Γ.Σ. ο εκπρόσωπος του Αντώνη Ρέμου μας είπε ότι πρόθεσή του είναι να γίνει μία νέα μέσα στον Ιανουάριο και ότι αυτή θα έπρεπε να γίνει γιατί έληγε η θητεία κάποιων μελών του Δ.Σ. αλλά ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος είναι κρισιμότατος. Ο Γ.Σ. όμως από την πλευρά του θα ζητήσει άμεσα να γίνει αυτή η έκτακτη Γ.Σ. στην ΠΑΕ".








































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ