ΗΡΑΚΛΗΣ

Προς λύση με Επστάιν και πορεία μετά τη Γ.Σ.

Προς λύση με Επστάιν και πορεία μετά τη Γ.Σ.
επσταιν

Προς λύση οδηγείται η συνεργασία με τον Επστάιν. Καμία απόφαση από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ

Λίγο πριν τις 22:00 εξάλλου και μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης του Γυμναστικού Συλλόγου ξεκίνησε πορεία από τους φιλάθλους της ομάδας.
Η ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή ουσιαστικά συνδυάστηκε με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του προέδρου της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, που δεν δίστασε να δηλώσει: " Αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό. Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη".

Δεν έμεινε όμως εκεί και συνέχισε: " Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε. Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού".

Όσο για το θέμα του φακέλου είπε: " Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο.

Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι. Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι «πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό. Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα. Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό. Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό, το φαξ της πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας «τρυπάνε» από μέσα.

Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά. Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε την απόφαση. Αν είναι καλή, θα πρόκειται για ένα κακό όνειρο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Αν είναι κακή, έχουμε το δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών.

Θα γνωρίζουμε γιατί έχει απορριφθεί ο φάκελος. Η επιτροπή έχει στείλει έξι φορές ειδοποιήσεις από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο για να στείλουμε έστω και ένα έγγραφο. Δεν υπήρχε όμως καμία ανταπόκριση. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας".

Θέμα ημερών ο Επστάιν

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Ντένις Επστάιν που στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι το επόμενο καλοκαίρι φέρεται να είναι θέμα ημερών να αποτελέσει παρελθόν.

Αυτό διαφάνηκε μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, με τον δικηγόρο και τον εκπρόσωπο του Γερμανού αριστερού χαφ. Σήμερα εξάλλου υπήρξε και αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που είχε καταθέσει προ ημερών ο Επστάιν με αυτήν να πήρε αναβολή για τις 14 Ιουνίου.




















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ