ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής στην Αυστραλία ο Μπάμπελ

Προπονητής στην Αυστραλία ο Μπάμπελ

Ο Μάρκους Μπάμπελ είναι ο νέος προπονητής των Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, καθώς ο σύλλογος από την Αυστραλία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μάρκους Μπάμπελ είναι ο νέος προπονητής των Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, καθώς ο σύλλογος από την Αυστραλία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού για τα επόμενα τρία χρόνια. Έχει καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο της Στουτγκάρδης, της Χέρτα Βερολίνου, της Χοφενχάιμ και της Λουκέρνης και αναλαμβάνει να οδηγήσει τους Γουόντερερς σε νέες επιτυχίες.

Η ομάδα, η οποία ιδρύθηκε το 2012, κατέκτησε το 2014 το Champions League, ενώ έφτασε τρεις φορές (2013, 2014, 2016) στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας στις πρώτες τέσσερις σεζόν της ύπαρξής της.

Ο πρόεδρος των Γουόντερερς, Πολ Λέντερερ, δήλωσε: "Στους επόμενους 18 μήνες θα έχουμε τελειώσει τις νέες προπονητικές εγκαταστάσεις μας, το νέο στάδιό μας θα είναι ανοιχτό και ο σύλλογός μας θα είναι έτοιμος να κάνει άλλο ένα γιγαντιαίο άλμα.

Το να έχουμε έναν προπονητή όπως ο Μάρκους να εμπλέκεται με αυτό το σύλλογο θα μας καταστήσει μια δύναμη σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς προσπαθούμε να κατακτήσουμε τρόπαια, να επιστρέψουμε στο Champions League Ασίας και να κάνουμε μια δήλωση, όχι μόνο στην Αυστραλία, αλλά διεθνώς, ως ποδοσφαιρικός σύλλογος".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ