CHAMPIONS LEAGUE

Προπονητής Μακάμπι Χάιφα: "Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Haifa's head coach Barak Bakhar gestures during a group E Europa Conference League soccer match between 1. FC Union Berlin and Maccabi Haifa FC in Berlin, Germany, Thursday, Sept. 30, 2021. (AP Photo/Michael Sohn)
Haifa's head coach Barak Bakhar gestures during a group E Europa Conference League soccer match between 1. FC Union Berlin and Maccabi Haifa FC in Berlin, Germany, Thursday, Sept. 30, 2021. (AP Photo/Michael Sohn) 2021 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει του Ολυμπιακού αρκεί να βελτιωθεί μέχρι τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Μακάμπι Χάιφα μπορεί να έχασε στα πέναλτι από την Μπερ Σεβά στον τελικό του Σούπερ Καπ του Ισραήλ όμως ο Μπαράκ Μπαχάρ έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του ενόψει Ολυμπιακού.

Ο κόουτς της Μακάμπι σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως ναι μεν η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα του μπορεί να νικήσει τους ερυθρόλευκους εάν βελτιωθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πώς να τελειώνουμε ένα ματς και να διατηρούμε το προβάδισμά μας. Είναι σκληρό να χάνεις στα πέναλτι, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί παρουσιάσαμε πολλά καλά στοιχεία.

Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως έχουμε ενισχυθεί και θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ