CHAMPIONS LEAGUE

Η Μακάμπι Χάιφα έχασε το Σούπερ Καπ Ισραήλ πριν από τον Ολυμπιακό παρά την γκολαρα στα 22''

Η Μακάμπι Χάιφα έχασε το Σούπερ Καπ Ισραήλ πριν από τον Ολυμπιακό παρά την γκολαρα στα 22''
YOUTUBE

Η γκολάρα της Μακάμπι Χάιφα μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο δεν ήταν αρκετή απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά, η οποία νίκησε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πέναλτι για το Σούπερ Καπ Ισραήλ.

Η Μακάμπι Χάιφα συνέχισε τα άσχημα αποτελέσματα πριν από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι για κάποια διοργάνωση (ύστερα από ήττες σε δύο φιλικά), στο σούπερ καπ Ισραήλ με αντίπαλο τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, ηττήθηκε στα πέναλτι κι έχασε την ευκαιρία να σηκώσει ένα τρόπαιο πριν από την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Ο Ομέρ Ατζιλί άνοιξε το σκορ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού με φανταστικό σουτ μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο, όμως η Χαποέλ Μπερ Σεβά ισοφάρισε με τον Γιουτζίν Ανσά στο 70'. Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο σκόρερ και ο Φραντζί Πιερό απέτυχαν για τους πρωταθλητές Ισραήλ, που έχασαν το τρόπαιο.

Για τη Μακάμπι Χάιφα έκανε επίσημο ντεμπούτο ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ δίπλα του στην άμυνα αγωνίστηκε ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Μπόγκνταν Πλάνιτς. Για τη Χαποέλ Μπερ Σεβά αγωνίστηκε ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ Έλντερ Λόπες και ο πρώην στοπερ του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ (και αρχηγού της ισραηλινής ομάδας).

Η σύνθεση της Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνούντ (60' Μεναχέμ), Ελ Φαζάζ, Λεβι, Ζαμπέρ (46' Αμπού Φανί), Ατζιλί, Ρουκαβίτσια (60' Πιερό), Χαζίζα (46' Νταβίντ)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ